Ja bym takiej propozycji na forum nie rzucała... :P ryzykujesz oj ryzykujesz :D
Printable View
Witam wszystkich serdecznie:)ja tez chce na zlocik:D Jestem juz jaki czas na forum ale nie stety na zadnym zlocie nie bylem;/Prosze o cynki na pw jak jakies spotkanie bedziecie organizowac:)
wystarczy sledzic ten watek :)
jestem na tak:D
Jaaaasne :P My tu będziemy śledzić wątek za Ciebie... za dużo tu się dzieje :)
Jędrek ja też często mam nocne wyprawy po krk z Romanem :] Potem się dziwić, że wszystkie drogi pod Maca zmierzają :D:D:D
A pojeździć se tak to chętnie, ale ja nie lubić świateł :P Zawsze mam czerwone... hehe
A na następnym spocie mam darmowego zestawa powiększonego :) To nie Happy Meal, ale zawsze coś :) Tylko czym ja się będę bawić na tych czerwonych światłach... :P
no ja bym sie też dopisał :) ostatnio mam wene na wycieczki :D
zaraz będzie trzeba zrobić nowy temat - "cykliczne nocne wycieczki" :D:D
róbice smaka dalej... róbcie... :P
no chyba że dacie cynka w piątek lub sobotę :) wtedy jestem :)
A ja dziś sobie pojeździłam :) Roman umyty... ale jeszcze ramek nie zmieniłam, bo nie mam nawet czym :) A nie wiem czy z tylną nie będę mieć problemów, bo ja ją mam na tym głupim zawiasie...
dasz rade :D a jak nie to Ci na spocie zamontujemy, albo raczej zamontują, bo mnie nie będzie w przyszłym tygodniu...
ja tez polatałem. Ale niestety dzis smutna mina bo mnie oblatano :(
Witam :) ja tez troche nowy na tym forum jestem, czesciej to na alfaclub.pl bywam :) jest tam temacik o tych waszych spotkaniach, wybaczcie ze nie chce mi sie czytac wszystkich 42 stron.. wiec zapytam wprost..
czy to te spotkania w środy o 19 na I pietrze krokusa ? :P
tak zgadza się :) co dwa tygodnie :)
no to super :P może się pojawię i mnie nie zbijecie że jestem z innego forum :)
na pewno do krokusa mam najbliżej ze wszystkich :D
hehe no ja zapewne mam najdalej :) spot chyba za tydzień w środę :)
myślę że się zjawię ale kto to wie... zależy od kilku czynników niezależnych ode MJE :)
ja tez potwierdzam obecność za tydzień ( na razie na 80% :) )
Witam . więc ustalamy 17,02,2010 środa 19godz . jak co dwa tygodnie to niech tak zostanie , zobaczymy jacy jesteśmy wytrwali.
wytrwały to ja jestem ale strasznie zapracowany wiec nie obiecuje ale postaram się być :)
ja postaram się zawitać po raz pierwszy :D :P
---------- Post dodany o godzinie 00:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:02 ----------
mrutyna Ty bedziesz? :D
od tygodnia nie zagladalem, bo jakis K*TAS wjebal mi sie w tyl mojej niuni na parkingu i spie.... uciekl... i mam auto do naprawy...
ale kiedy gdzies jezdzimy?
PITER - moze jakis sprincik w okolicach rynku? :P
ayem - smigasz z nami? 2x gt ladnie bedzie wygladac ;)
moze sie na maske cos uda wychaczyc? ;)
pompon - wpadniesz do nas ?
14.02 ?
no właśnie!! zapraszamy tym razem do katowic na spota :]
i widze że mało chętnych, wiec na 24luty a pozatym zima na całego .co wy na to?
A może we środe zrobimy spotkanko na Lotnisku (obok Reala) i się poślizgamy ? :) np tak o 22 ?
bimski a jak to inaczej chcesz zrobic z fwd :P
Po weekendzie na lotnisko to podejrzewam że wjadą tylko 4x4 no chyba że zima odpuści... ;)
lotnisko hahaha chyba poduszkowcem sie poslizgac . dzis landcruiserem wpadłem w 50cm śnieg i nawet nowa opona zimowa powiedziała nie!!! , pozostała lina i pomoc kolegi . a tak wogule to odpuśćmy na następnom środe , bo zima nie pusci.
jeszcze dołącze http://www.poboczem.pl/filmiki/video...Sort,1,vTime,3
czyli spot 24.02 tak?? nie wiem czy wpadnę za tydzień...
ale zapraszamy reprezentację na kulig :) 21.02 Świerklaniec - temat jest już na forum :]
nie koniecznie przejechała bo zawsze połowa by była ;p