niestety ale nie. jedyne co to może ktoś zaoferuje odsprzedaż kilku swoich sztuk
Printable View
Chętnie bym kupił,tak jak i smycz albo inne gadzety,ale to na czasie,widze rozkreca sie
http://www.forum.alfaholicy.org/cart.php - gadżety stąd są cały czas do kupienia a aktualnie prowadzimy zapisy na kubek ceramiczny i zestawy piśmiennicze
Genialne !
a moze grill ? :D cos jak na zdjeciu ponizej, takie zeby miescilo sie do bagaznika i mialo zamykana klape na jakies klamry zeby sie nic nie rozsypalo ;) oczywiscie czerwony z wyraznym logiem forum ;) chociaz to pomysł podany z podobnym wyczuciem czasu co ręczniki plażowe :P
http://www.arsen.pl/do/image/_big/Grill%20MG426.jpg
grill.... nie każdy jest zwolennikiem aż takim. Pozatym myślę że koszt dośc duży i mało kto kupi.... Ja przykładowo napewno nie
Nie przesadzajcie z pomysłami :D
no już kiedyś nam zarzucono że przesadzamy bo padł pomysł.. butów Alfaholickich, konkretnie trampek :D też osobiście uważam że trzeba wyczuć tą granicę żeby nie posądzono nas o psycho-fanatyzm :D
sa buty puma ferrari to by byly trampki ar ;p
I mówicie że przydałyby sie buty Puma Alfa Romeo by Alfaholicy?? :D :D
Te czarne świetne :)
Zamawiam rozmiar 43 :D
czarne są super :-), a nie wiem - myśleliście może o zegarkach ?
Jasne. Kilkanaście stron wcześniej tego tematu o tym jest. Byłem pomysłodawcą takiego gadżetu. Niestety pomysł umarł. Zegarek zadowalającej jakości byłby dość drogi a chętnych niwielu. Flat nawet pisał do Timexa w tej sprawie, ale po początkowym zainteresowaniu przestali się odzywać :)
a co myślicie o zrobieniu klubowych kalendarzy, ale w formie skoroszytu? Taki do zapisywania wydarzeń, który mozna nosić ze sobą, Coś w rodzaju terminarza,o ;) mam, takowy na ten rok z bydgoskiego klubu i muszę przyznać, że naprawdę fajna sprawa
eee z butami to mi się śmiać chciało dopóki czarnych nie zobaczyłem... jak dla mnie kozak!
jak tak dalej pójdzie to jeszcze nawiążemy współpracę z Pumą !! Alfaholicy by PUMA :D
Ciekawe ile by kosztowały ??
Ale czarne kozak
czarne super :) jak będą zamawiam :)
a co z tymi kalendarzami/terminarzami? Bo nie uzyskałem odpowiedzi...
temat poruszyłem już wcześniej z tymi terminarzami. Z tym że ten temat chyba będzie bliżej zimy.
Co do zegarków to wiadomo koszt jest większy ale i radość większa. Ja bym się skusił na taki nawet za 500zł
mam pytanko posiada ktoś może albo wie skąd mozna pobrać logo oraz napis alfa romeo w formacie dxf??
poszukaj sobie konwertera dxf z różnych formatów. ...to dxf lub ...2dxf
Buty chętnie i - ponownie podniosę temat - krawaty. Choć roboty teraz nie mam to średnio jest gdzie w nim chodzić, ale kiedyś się będzie trza wziąć za robotę :D
krawat? Ciekawy projekt ;) popieram :D
koledzy w tym roku już Was raczej niczym nie zaskoczymy :P teraz przygotowuję ofertę na odzież zimową /polar, czapka, rękawiczki/ i tyle :P muszę trochę odsapnąć od gadżetów klubowych bo zaczynają mi się śnić po nocach :D :D
czyli szans na kalendarze/terminarze nie ma szans? Proszę o odpowiedź, bo jezeli nie będzie w ogóle szans na taki gadŻet to zoreganizuję sobie coś we wlasnym zakresie ;)
Kalendarz na rok 2013 to będzie, o tym zapomniałem ;d co roku pod koniec roku przygotowujemy kalendarz na rok przyszły składający się ze zdjęć które w ciągu ostatniego roku wygrały w konkursie na zdjęcie miesiąca. Tak samo będzie i w tym roku :)
+1 dla kalendarza na ścianę
Przydałby się jeszcze ewentualnie kalendarz biurkowy (taki stojący), co by można było sobie zapisywać do niego najważniejsze rzeczy :)
jasna sprawa:) wygrałem nawet w jednym z miesięcy, więc czekam z niecierpliwością na ten kalendarz :) Pewnie powoli już bedziecie przygotowywać taki gadżecik,co?;D
ja pytam bardziej o kalendarz w formie książkowej (terminarz), w którym zapisuje się spotkania, wydarzenia itd. Taki terminarz, który można ze soba nosić. Takiego projektu raczej nie bedzie?
Rękawiczki! Jeżeli będą to takie, w których da się prowadzić (nie będzie się kierownica ślizgać) i będą w rozsądnej cenie, to biorę na 100%.
A co masz "stolarkę" w Belli?.... ;)
Nie mam na szczęście stolarki, ale i tak niektóre rękawiczki mogłyby się ślizgać:P
+1 dla rękawiczek, tylko zeby były zrobione ze smakiem, dyskretne logo ;P Fajne by były skórzane ;)
Te rekawiczki to maja byc do kierowania czy na zime?
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk