No to Panowie zastanawiać się :) Duster zawsze możesz nie jechać :D i po problemie :D Groszek toć możem się spotkać o 15 :D na 11 do kościoła a potem spotkanko :D
Printable View
No to Panowie zastanawiać się :) Duster zawsze możesz nie jechać :D i po problemie :D Groszek toć możem się spotkać o 15 :D na 11 do kościoła a potem spotkanko :D
Dlaczego ja ostatnio mam tak mało czasu:(??? Chętnie bym się spotkał ale nie pasuje mi niedziela.
DUSTER widzieliśmy się dzisiaj przy komunalnym:)
Krzychu a czym Ty taki zapracowany ?? :D
nooo skoro w sobote jednak mam pokazy to w niedziele wypadało by siem zrelaksować więc spocik byłby jak najbardziej wskazany:D wstępnie bym sie pisał jakoś kolo 14-15 może?
jakaś rundka po mieście by sie przydała:]
Nie widziałem Cię Krzychu, byłem zajęty omijaniem dziur ;p
Ja w niedziele jak najbardziej :) tylko niewiem jak z Alfa po dluzszym postoju ..
No może być i o 14 :D mi pasuje każda godzina :D Tylko Panowie więcej więcej :D jak tak to chcą się spotkać a jak przychodzi do spotkania to chętnych brak ? :D nie ładnie :D
Choroba ja na razie się muszę wstrzymać z jazdą moją ALĄ :D czekam na pieprzone papiery akcyzy i tłumaczenia bo na tych blachach nie pojeżdżę sobie niestety, mam pisane flamastrem :D niby się zgadzają z dowodem ale nie ryzykuje :D, asz mnie szlak trafia jak patrzę i nie mogę jeździć :D, takie pytanko czy jest jakiś ala fanklub w płocku alfy czy tylko sami zwolennicy :D, może by coś stworzył :D
Drugie takie pytanko, nie znacie kogoś kto zajmuje się sprawami elektromechaniki ?? bo muszę zrobić podświetlanie zegarów bo mi nie działają niestety i wieczorami nie widzę ile mam na liczniku, był bym wdzięczny za jakieś info
O noto to szkoda że nie dasz rady wpaść, zawsze o jedna Alfe więcej :) No można coś stworzyć :D nie ma problemu :) A jeżeli chodzi o licznik to sam nie dasz rady ? W 156 odkręcasz dwie śruby i masz zegary w ręku, ale nie orientuje się jak to jest w 166 :)
a gdzie konkretniej krzychu pracujesz jeśli można wiedzieć?
Witam , troche ostatio nie bardzo mialem czas by zajrzeć na forum ale masz racje Tłumik mi sie przepalił a czekam na nowy zamowiłem 600zł kosztuje mnie
---------- Post added at 12:18 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
W tej sprawie zegarów cos moge poradzić znam sie troche na elektronice ale jeszcze swojej alfy nie rozkrecalem,
Ps. Seba spotkanie jutro czyli w niedziele jak najbardziej pisze sie tylko gdzie ??
No jak coś możemy się jutro ustawić nad Wisła godzina 14-15 tylko chętnych więcej :) kto się pisze na 100% ;> :D
ok bede na 100%
Ja rowniez raczej 100% ;p
Ja mam koledzy trochę pytanie z innej beczki, gdzie w Płocku ustawiają zbieżność kół na poziomie?
Planuje się wybrać ale nie wiem za bardzo kto jest godny polecenia. Będę wdzięczny za podpowiedź.
Ja ustawiałem w Maszewie w Moto Oko, ustawienie tyłu potem przodu zapłaciłem w tamtym roku 120 zł
ok dzięki, chyba wybiorę się zatem do Maszewa.
No mi zrobili i do tej pory jest wszystko ok :) więc nie ma co jeździć i szukać dalej jak tu jest sprawdzone :D
Hej Koledzy dziś mogę się pochwalic ,Na światłach koło ZUSu start Miałem ciekawy Z Mazda R8 i oczywiście facet obejrzał moja furę i prze gazował, ja zdobiłem to samo z moim przepalonym tłumikiem i co start wiec koleś był zaskoczony bo koło wiaduktu już odpuścił jak pocisnąłem z nim jak strzała :) moje kochane autko V6 jednak ma kopa. Koledzy do jutra nad Wisełką . PS> SEBA daj mi znać o której będziesz nad Wisłą.
Witam.
Może i ja dojadę, tylko 14-15 to troszkę za wcześnie dla mnie, ale postaram wyrwać się wcześniej i wpaść, tylko gdzie konkretnie?
No my jak coś będziemy nad Wisła stali :) godzina najprawdopodobniej 15 :)
Panowie no to 15 nad Wisła :D Mam nadzieje że będzie Nas troche więcej :D
seba dobre wyczucie czasu. akurat miałem do ciebie dzwonić :)
No i Spocik sie udal :) Oby bylo nas tylko wiecej nastepnym razem :)
Pzdr
No i po spotkanu :D fajnie było tylko więcej ludzi musi być :D No i na koniec z Groszkem miasto zakopciliśmy hehe :D pozdro
Noooo powili robi się coraz ciekawiej :) w końcu jakaś mała obrzuta po mieście. Tak tak seba ale to twój kopcił:P haha
nastepnym razem postaram sie pożyczyć jakiś dobry aparat bo telefonem to po huju wyszło ale wrzuce hehe. 3 x AR 156
http://img847.imageshack.us/img847/1397/ccco.jpg
Ja się jeszcze Panowie zapytam o odgrzybianie klimy w Płocku. Słyszałem, że w Norauto jest OK i można podjechać. Był może ktoś z was u nich z Alfą?. Ile oni sobie mniej więcej życzą za taką usługę.
Z góry dzięki pozdrawiam szerokiej drogi.
hehe a ja widziałem właśnie że to Ty :D Radek widział to najlepiej hehe :D Ciekawe jak to z tyłu było widać :D Groszek no trzeba zacząć brać aparaty :D też żałuje że foty nie zrobiłem :|
Marek wiesz takie odgrzybienie to chyba coś ok 100 zł, ale możesz sam sobie to zrobić za 15-20 zł :D kupujesz taka piankę do odgrzybienia wpsikujesz w kratki nawiewów itd itp :D wszystko jest napisane na opakowaniu :D a jeżeli chcesz żeby ktoś Ci zrobił polecam http://www.zumi.pl/1962859,Bosch_Ser...ock,firma.html
Powiem wam ze tak samo zakopciliście cala ulice :) Troche za pozno zajarzylem i ruszylem jak juz zapinaliście 2 :)
noooo ale wciągnąłem cie Seba:D:D:D mam u ciebie piwo podobno:P
no wkoncu 10 kuców więcej hehe :D Spoko stary nawet mogę postawić 4-paka :D:D Radek nie masz szans z dieslem :D:D i nie świruj że nie wiedziałeś o co cho :D
AVE DIESEL !!!!! hehe
hehehe AVE AVEEEEEEEEEEEE :D dobra ja to lecę spać :D o 5 trzeba wstać niestety :D do następnego :D
panowie prawdopodobnie bd zamawiał te naklejki na znaczek alfy może ktoś chce to wezmę więcej szt taniej wyjdzie i jedną paczką
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...ternatywa.html
Nie orientujecie się Panowie, czy jeżdżą już jakieś Julki w Płocku? Widziałem raz jakąś babkę w białej na parkingu w Wiśle, ale nie spojrzałem na table.
No jeździ jeździ dziewczyna biała Julka to chyba jedyna jak narazie na WP bądź na WPL :D
Jedna biala to i ja widzialem :) Ostanio nad wisla w weekend :)
Ps. Zapraszmay na spota :) Przyjrzymy sie bliżej twojej Julce :)
Pzdr