Ja nadal mam beke z kocykow na aucie;] Wole dmuchac na zimne niz jutro sie wkurwiac.
Printable View
Ja nadal mam beke z kocykow na aucie;] Wole dmuchac na zimne niz jutro sie wkurwiac.
Słonko wyszło także dziękujemy miastu za rozsianie paniki ... chociaz z drugiej strony moze lepiej w ta stronę niz zero informacji :-)
to co sie dzialo pod realem to najstarsi tyszanie nie widzieli :-)
Macie racje Te pieknie ustrojone Magiczne samochody Widok bezcenny Widac ze wszyscy zrobili pozadek w szfach i nie tylko bo nawet płytki chodznikowe spotykane na dachach :P
No dziś ciekawie było. Na szczęście nic nie było. Tak to jest jak ostrzegają to nic nie będzie, a jak je%*ie to w chwili gdy się nikt nie spodzieje :(
Naur, chętnie pomogę. Z tym, że od 7:30 do 14 będę spał po nocce. Na PW Ci wyślę komórczaka do mnie.
Ciao! Kto zajął się rezerwacją toru ???? Dopisuję moją partnerkę więc proszę ją też uwzględnić :)
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Czarna chabeta)
3.Pietropili + Marzenna (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159 )
6.Mario84 (147)
7. Maron ( czorno 147 )
8. RaLf (156)
9. Sharpi (147)
10. Jaboleq (156 FL)
11. Pampik ( 159 )
12. Tasiek (159)
13. Wojtas_aw (147)
14. Carlos711 (147)
15. Himek (156)
1.Tigerseye (147)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159 )
6.Mario84 (147)
7. Maron ( czorno 147 )
8. RaLf (156)
9. Sharpi (147)
10. Pampik ( 159 )
11. Tasiek (159)
12. Wojtas_aw (147)
13. Carlos711 (147)
14. Himek (156)
lista bezemnie
Dzisiaj rezerwuje na 20.00 do 21.00
Koledzy wybiera sie ktos dzisiaj wieczorkiem na go sport?
Ja się wybieram
Też się pojawię :)
ja sie zastanawiam alfina blaga o umycie podpiecie pod komputer itd ale jakos mi sie dupy z wyra po pracy ruszać nie chce
to oki to ja tez wpadne mysle ze mnie wdrozycie w te wasze spotkania bo bedzie to moj pierwszy raz
Ja niestety nie przyjadę na zlot awaria skrzyni biegów. Coś ostatnio alfa nie chce współpracować.
Tor zarezerwowany na 20 do 21 w sobotę 22.06
Godzina czasu : 1 gokart 134 zł na godzine czasu , na pół godziny to połowa ceny
Zniżka na to że ktoś ma urodziny nie funkcjonuje , to tyle i mam nadzieje że będzie przynajmniej więcej niż 10 osób
Do jutra do godz. mniejwięcej 19.00 muszę tylko potwierdzić czy na 1 godz czy na pół - dawać znać kto żeby było pewne -nawet moja żona idzie pojeździć :)
Ja na 90% tak, potwierdze na 100% w sobote popoludniu. Moge nawet godzine :)
Ja na 100% jestem :)
1.Tigerseye (147)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159 )
6.Mario84 (147)
7. Maron ( czorno 147 )
8. RaLf (156)
9. Sharpi (147)
10. Pampik ( 159 )
11. Tasiek (159)
12. Carlos711 (147)
13. Himek (156)
Hejka Alfaholicy, spotykamy sie na zlocie pod grafiti o godz. 19.00 tak?
My z Maćkiem wpadniemy ale nie bedziemy jezdzic na torze.
- - - Updated - - -
Lesio będziesz z lapkiem i kabelkiem?
Moze w koncu udało by sie podpiąc nasza i sprawdzic ile ma tego przebiegu i jakie bledy :)
Naur to załatwiaj rabat
Tigerseye zaczełaś temat to myślałem że też organizujesz całego spota :) (lapka jak coś zabiore)
No ale do żeczy : start 19 pod grafitti (parking na dole na przeciwko Kauflandu), gdzieś ok 19.40 - 45 jedziemy na gokarty , po ściganiu czas wolny ( hehe brzmi jak plan wycieczki :)) czas wolny tzn. może gdzieś jakieś piwko porpozycje będziemy uzgadniać na miejscu.
Do zobaczenia pod grafitti
Panowie nagła zmiana planów. Niestety nie będzie mnie dzisiaj
Ciekawe ilu nas ostatecznie będzie bo lista topnieje jak lód po gradobiciu.
byle bylo przynajmniej 7 na gokarty - ale wtedy proponowalbym brac tylko na pół godz
Rezerwacja jest na godz.ale pewnie zaraz zmienie na pół
deszczyk... mamy nadzieje że przestanie czy umawiamy się pod gokartami?
Do 19 moze sie uspokoi wiec moze planowo pod graffiti
Ok ja bede na 100%. 19 grafiti
Dzieki za spota , ściganie i piwko , wyniki jak mówiłem wrzuce pewnie w poniedziałek, wyszło całkiem nieźle ale z listy to zjawilła siętylko połowa :(
Ps. Mario chyba filmik kręcił - jak go masz to wrzucaj na forum
Czekam na relację z wyścigów :)
Ja robiłem domówkę i dlatego nie mogłem być z Wami.
A tak po za tym to wczorajszy mały grad - http://www.youtube.com/watch?v=HILgCqMBiGQ#at=234
Czyja 147 tak dostaje ?
No właśnie, tylko niestety nie sprawdziłem ustawień i filmiki nagrały się bez dźwięku i w zwolnionym tempie
no to mamy kolejny powód żeby to powtórzyć :P ale najpierw niech ktoś sabotuje Lesiowi hamulec w gokarcie :D
Lesiu po prostu musi dostac slabszy bolid, a nie taki ktory odchodzi wszystkim na prostej :P Jego pewnie mial fabryczne 6,5KM, nasze 6KM ;]
strach to był jak źle wjeżdżałeś w ten długi zakręt i traciłeś przyczepność na pełnym gazie, a na tej nawrotce to nie wiem czy byś tak wszedł, ja tak himka chciałem wyprzedzić to mnie obróciło :P bez hamulca się pewnie da jak wcześniej z gazu puścisz :D Ale rzeczywiście lesio miał ciut mocniejszego gokarta jak nawet na prostej odchodził :D
no ja nie wiem czy tak wcześniej jeśli odchodziłeś na długim gdzie praktycznie leci się ile fabryka dała :D, miałem okazje parę razy być zdublowanym i jechać w ślad za Tobą :P Ale liczy się zabawa :D