[QUOTE=Arthrm;700221]co sądzicie o tym?
http://www.alfaaccessories.com/Alfa-Romeo-Tech-Sweater-Mens?category_id=105
zastanawiam sie czy nie kupic...[/QUOTETroche taki wieśniacki jakby nie było
Printable View
[QUOTE=Arthrm;700221]co sądzicie o tym?
http://www.alfaaccessories.com/Alfa-Romeo-Tech-Sweater-Mens?category_id=105
zastanawiam sie czy nie kupic...[/QUOTETroche taki wieśniacki jakby nie było
A kolory takie jak w I edycji? Czy jest szansa na zamiane barw (czarny z czerwonymi wstawkami)
na zmianę koloru już jest szansa ;) myślę że będzie taka opcja, napisałem dziś jeszcze do 4 producentów, w tym do tego naszego gdzie możecie zamawiać koszulki klubowe. myślę jutro będę miał już wycenę od wszystkich i wtedy będę miał już dla Was jakieś konkrety :)
opcja czarna była by na pewno ciekawsza :D jak dla mnie :) czekamy na info :)
też czekam z niecierpliwością ;p
no ja już wszystko wiem, Wy jeszcze nie:P ale dowiecie się niebawem, oferta pojawi się jutro i od jutra ruszają zapisy :)
Słuszna uwaga :D a wynika to stąd że pojawiły się u mnie pewne niejasności co do rozmiarówki jeszcze dziś pisałem maila w tej sprawie do producenta i jak tylko jutro dostanę odpowiedź potwierdzającą moje przypuszczenia to jutro oferta się pojawi. wiecie wszystko musi być dopięte na ostatni guzik :)
to moze i ja bym sie skusil :P czekam rowniez na oferte :P pozdrawiam ;]
Ruszyły już zapisy? :P
pytanie!!!!!!!!!!!!
gdzie są jakieś wzory tych polarów ?
czy dopiero bendą?
jest szansa zobaczenia czarnego z czerwonym haftem dzięki
może jakieś zdjęcie czarnego polarka ciekawe jak się prezentuje :)
Moim skromnym zdaniem te z zeszłej edycji lepiej się prezentowały,ale chyb i tak sie skusze tylko musze się pomierzyć dokładnie. Żeby nie było jak z koszulką klubową na długość ok ale szer. 2X JA.
Mnie tez kusi ten polarek :)
no ale co tam zorganizujemy następny zlocik i pewnie się zaprezentujemy w nich :)
Mam polara z czego bardzo się cieszę, szkoda tylko, że forumowicze będą mieli różne, a nie jednego typu.
Na kiedy przewidywana jest dostawa polarów?
CZAS REALIZACJI
Max 2 tygodnie od czasu złożenia zamówienia
/polary będą jeszcze przed świętami/
MOŻLIWA WYSYŁKA ZA GRANICĘ
Koszt pojedynczej sztuki wraz z przesyłką zagraniczną 117zł
/Poczta Polska, list polecony, priorytetowy, do 1000g/
co do poprzednich polarów to było spore zastrzeżenie co do ściągaczy rękawów i tego dolnego więc zdecydowaliśmy się zmienić model, ten wydaje się pod tym kątem lepszy natomiast wzory haftów pozostają te same :) zdjęcia czarnego polaru już wrzuciłem do tematu z zapisami
CZAS REALIZACJI
Max 2 tygodnie od czasu złożenia zamówienia
/polary będą jeszcze przed świętami/
MOŻLIWA WYSYŁKA ZA GRANICĘ
Koszt pojedynczej sztuki wraz z przesyłką zagraniczną 117zł
/Poczta Polska, list polecony, priorytetowy, do 1000g/
Czy jest opcja zamówienia tylko z przednim haftem?
Pozdrawiam
witam czy istnieje mozliwosc zamowienia kilku polarow w jednej wiadomosci PW? Czy w takim wypadku trzeba wzor kilka razy powtarzac czy wzstarczy dopisanie jakie zamowienie zlecam? ilosc kolory i jaka wersja haftu?
serdecznie pozdrawiam i prosze o mozliwie szybka odpowiedz.
dziekuje z gory
elbus
Podłączam się do pytania kolegi Mr_Kain :
Czy jest opcja zamówienia tylko z przednim haftem?
Do tego czy jest opcja biały haft na czarnym polarze?
Jeśli tak to biorę! Jeśli nie, to jeszcze się z tym prześpię!
Pozdrawiam Rychu
MOŻNA ZAMAWIAĆ KILKA POLARÓW W JEDNEJ WIADOMOŚCI
/proszę tylko każde zamówienie opisać tak jak to powinno być/
NIE MA MOŻLIWOŚCI ZAMÓWIENIA POLARU BEZ NADRUKÓW NA PLECACH
/są to polary klubowe i logotyp na plecach musi być, tak samo jak w zeszłorocznej wersji/
JEST MOŻLIWOŚĆ BIAŁEGO HAFTU NA CZARNYM POLARZE
/jeśli ktoś chce biały haft na czarnym polarze to proszę o stosowną adnotację w zamówieniu/
Czy logo na "cycku" musi być takie duże?
musi bo ma drobne elementy i muszą być one odpowiednio duże by się czytelnie wyhaftowały. poza tym jest większe żeby było czytelniejsze z większej odległości
Szkoda... według mnie jest to nieestetyczne. Wolałbym uproszczone, ale mniejsze.
Też się nad tym zastanawiałem, ale po rozmowie z flatbeetem jestem spokojny :) Na polarach z zeszłego roku logo Alfa Romeo miało 10 cm średnicy, w tym roku ma być takie samo. Według mnie jest w sam raz. Może ktoś ma fotkę jak to wygląda? Bo wizualizacja to wizualizacja i nigdy nie odda 100% rzeczywistości :)
ja mam polar z zeszłej edycji i to logo wygląda naprawdę fajnie :)
Majkel, to cyknij fotke i wrzuc. Tez jestem ciekawy jak to wyglada w 'realu' :)
P.S.brak polskich znakow
Po poludniu wrzucę, jak wrócę z pracy :)
Szanowni,
czy na Forum jest gdzieś zdjęcie czrnego polara np z logiem Alfy ?
Niestety ja nie znalazłem - ale może słabo szukałem
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.
Rozumiem, że cena wszystkich polarów jest taka sama. Nie ma różnicy pomiędzy męskim xxl, dziecięcym dla 3-4 latka.
Witam, Jestem nowa i nie wiem w jaki sposób można się zapisać na te klubowe polary. Pozdrawiam. SzaraMysz7
---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:12 ----------
Witam, Jestem nowa i nie mam pojęcia w jaki sposób zapisać się na te polarki klubowe. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. SzaraMysz7
No, wszystko masz w 1 poście napisane szaramyszo :)
Piszesz PW do autora tematu, jest nim flatbeet, PW jest to Prywatna Wiadomość, jak klikniesz na jego nazwę wyświetli się menu, po czym w tym menu wybierz prywatna wiadomość. Otworzy się nowe okno i w nim wpisujesz treść. Treść ma być w takim formacie:
WZÓR - WZÓR - WZÓR
pablo23
wersja A
czerwony
męski
L
Jan Kowalski
Zielona 12a/1
00-900 Warszawa
WZÓR - WZÓR - WZÓR
Oczywiście w odpowiedniej linijce wpisujesz odpowiednie dane, zgodnie ze swoją preferencją. Na prawdę ładnie jest to opisane w pierwszym poście ;) W odpowiedzi dostaniesz prywatną wiadomość z dalszymi instrukcjami.
Teraz ja mam pytanie w temacie - nie planujecie może swetrów z takimi samymi logami? Co do polaru na razie mam wątpliwości.[/I]
Wejdź w ten link: http://www.forum.alfaholicy.org/priv...o=newpm&u=2484
I tam napisz co potrzebujesz.