op-ot
Printable View
op-ot
Filmik też fajny z forum Hondy Accord zrobiony amatorsko podejrzewam, ale efekt całkiem przyjemny;) Nawet w 35sek fioletowy Accord mojego brata widoczny;D Ciekawe czy od Nas ktoś jest w stanie taki krótki trailer "spłodzic" :P
http://www.youtube.com/watch?v=crL0bgZ_j0k
Czy jakiś moderator może zrobić edit w zapisach na zlot? Bo ja np. wpłaciłem zaliczkę i jakoś tego nie widzę i czuję się niekomfortowo... :P
Quattro ja się wypisałem a wiszę, że nie zapłaciłem i żyję :D nie widzisz, że forum się zmienia, a Ty głowę zawracasz pierdołami :D
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 15:03 ----------
to ja dodam wynik moich nudów dzisiejszych :) chcecie to mogę dać psd w większej rozdziałce coś 5600px na dłuższym boku zrobiłem
http://img59.imageshack.us/img59/350...4edad4dmed.jpg
i to wszystko na co możecie ode mnie liczyć na ten zlot :)
dobry motyw :D
fajny fajny.
Dzięki mailom wysyłanym przez Filipa/ Tutiego/ osiągamy wydżwięk medialny,o jakim nie marzyliśmy .
Jesteśmy w trakcie negocjacji i pozyskiwania coraz to nowych sponsorów,którzy oferują coraz cenniejsze i ciekawsze nagrody.
Ci, którzy przyjadą na zlot będą na pewno pozytywnie zaskoczeni nagrodami.
Dla osób,którzy pytali nas jeszcze o miejsca na zlot zarezerwowaliśmy pokoje w hotelu planeta/20 miejsc/ ,400m od ośrodka Roztoczanka.
Pokoje z łazienką 2-4 osobowe.Cena bez zmian.
Pozdrowienia Organizatorzy
Super:)
Będzie darmowa diagnostyka komputerowa
Do pełni szczęścia brakuje tylko, żeby jeszcze się pojawiła 8C :)
Sporo osób pytało mnie czy jest możliwość przedłużenia pobytu w Roztoczance.
Są wolne miejsca przed jak i po terminie zlotu.
Dzwonić 603787076.
czy zapisy są już definitywnie skończone ?
czy lista "zaliczkowane" jest aktualna ?
nie będzie już zwiększenia ilości miejsc ?
Andrzejku Ty znasz i może jeszcze kilka osób a przy takiej ilości ludzi wiesz jak może być.
Będzie człowiek siedział przez 3 dni i badał po kablu Alfy
ma być podobno za free
U mnie na przykład nie uda mu się do niczego podłączyć. :P
w zeszłym roku tez była diagnostyka i nie było jakiegos wielkiego szału, spokojnie każdy kto chciał mógł sie podłączyc.
Komenda Wojewódzka w Lublinie na razie nieoficjalnie obiecała nam wizytę 159 1750 Ti w barwach wiadomo jakich
:ridinghorse:może zmierzą nam prędkość?
tak tak więc na początek będzie alkomat :) więc w piątek nie pijemy :)
Przecież w tamtym roku też w piątek nie piliśmy bo na torze był alkomat.
No i dlatego w tym roku w niedzielę najpierw są kajaki aby wypocić nadmiar aldehydu, a potem rajd.
Ale tor jest w sobotę
Ja pisałem o rajdzie
Jest jeszcze kilka miejsc w hotelu 400m od ośrodka .Zapraszamy do zapisów.
Mam pytanie czy robić listę rezerwową na wypadek gdyby ktoś zrezygnował?
No proszę, bydgoski Autex sponsorem zlotu:) Ten mechanik nie będzie zbyt szczęśliwy robiąc 540km w jedną stronę:)
A w temacie, mam takie pytanie, które chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu. Otóż, czy jest przejazd na poznanie toru i wprawienie się i potem przejazd na czas, czy od razu "na żywca"?
Myślę,że będzie taki przejazd.
Witam forumowiczów!
Mam pytanie - o której godzinie w sobotę (13 sierpnia) zaczyna się rywalizacja na torze w Biłgoraju? Chciałbym wpaść jako gość - pokibicować i obejrzeć test Giulietty :)
Ups sorki nie doczytałem,albo umknęło
Czy ktos jest mi w stanie w skrócie przedstawic jak wyglada taki zlocik??, jaka jest atmosfera??, jak z wieczorkami, w sensie jakies biesiadowanie?? ile aut przyjezdza??