Czy producent zostaje ten sam ?
Printable View
Czy producent zostaje ten sam ?
ale padaka do mojej 155 niema dywaników:(
A gumowe dywaniki kiedyś będą?:P
jeżeli nie ma dywaników do danego modelu to zawsze mogą się pojawić, wystarczy tylko że kolega odrysuje szablon za swoich oryginalnych i wyśle je do producenta na wzór a ten już przygotuje dywanik. Proszę o kontakt na PW każdego kto chce w ten sposób pomóc w poszerzeniu oferty klubowej :)
a dywaników gumowych nie przewidujemy :P
Napisze tu bo kolega flatbeet nie czyta privow :P
Czy temat dopasowania dywanikow do alfy 166 przed fl zostal załatwiony mam wersje z plastikiem po stronie pasazera, wizualnie na stronie producenta chyba wyciecie jest ok, czyli poprawione ale wole sie upewnic zanim zamowie.
No właśnie nie ma ale mogą być jeśli znajdzie się ktoś kto na bazie swoich oryginalnych zrobi szablon z papieru i wyśle to do producenta dywaników, jeśli znajdzie się taka osoba chętna do pomocy to proszę o info na PW, osoba ta zapłaci za dywanik dla siebie 15zł mniej :)
Ja bym zrobił, ale nie mam oryginalnych obecnie... :( Niech ktoś kto ma oryginały zwymiaruje je! :)
Koledzy może trochę głupie pytanie. Ale o co chodzi w zamówieniu z tą ŁATKĄ? Jakoś z poniedziałku ciężko u mnie z myśleniem.
Koledzy jak waszym zdaniem bedzie wygladac czarny dywanik w jasnym wnetrzu samochodu? Obecnie mam bezowe dywaniki w kolorze tapicerki ale sa ciezkie w utrzymaniu czystosci. Powiedzcie co mysliscie.
Właśnie zamówiłem dywaniki do wnętrza oraz do bagażnika, ale mam pytanie, czy nie ma możliwości wykonania dedykowanych gumowych, bo też bym chętnie nabył.
A moim zdaniem łatka to dodatkowe obszycie badz dodatkowa warstwa materiału pod nogi kierowcy. Łatka zazwyczaj wystepuje tylko na jednym dywaniku czyli kierowcy.
No właśnie, ja tak samo myślę tak jak kolega kliza ale chce się upewnić. Logo to logo a nie łatka.
Dywaniki gumowe jak widzę są na stronie producenta więc jeśli ktoś chce sobie zamówić takowe to proszę już przez stronę producenta, tamte dywaniki i tak nie mają możliwości wprowadzenia logo więc nie będziemy prowadzić sprzedaży przez forum. Tu link do dywaników http://www.autodywaniki.pl/alfa-romeo-c-765_769.html
mój błąd
Rozumiem, że "łatka" to wzmocnienie na dywaniku kierowcy, tak??
Ja się zastanawiam, czy do 147 ze skórami wybrać kolor czarny czy szary.
Na pewno czarne łatwiejsze w utrzymaniu w czystości, a szare ożywią trochę wnętrze ale nie wiem, czy
nie będą kolidować z czarnymi skórami...
W 159 mamy czarne dywaniki do takiego wnętrza:
Załącznik 43836
Wygląda to jak najbardziej ok.
dywaniki zostały poprawione czy nadal chłopaki i dziewczęta będą musieli podwijać te super "dopasowane" dywaniki ?
ale inni narzekają (ja, george11, czy zonkil90) dywaniki nie były dopasowane. George wysłał Swoje oryginalne dywaniki od GT na wzór a producent miał to głęboko w d.. Bo nadal nie jest tak jak być powinno.
Więc potencjalnych nabywców uprzedzam, że jak oczekują cudów to mogą się przeliczyć.
pozdrawiam
Czy jest szansa na dywaniki do RHD ? konkretnie to do 166.
A do 159 SW ktoś brał dywaniki.
No i wersja z BOSE, chyba nie ma różnicy bo w bagażniku.I tak woofer jest schowany w szafce z boku więc chyba nie ma różnicy. No chyba, że się mylę?
Witam, podpowiedzcie mi proszę, dywaniki brać z łatką czy bez?
Pozdrawiam
Radek
Ciężki dylemat nie? :) Jak jak bym miał wybór raz jeszcze to brałbym bez, niestety w pierwszej turze kiedy sam zamawiałem nie było takiego wyboru. A bez bym brał dlatego że nie da się idealnie dopasować umiejscowienia łatki do rozmiaru stopy, mi np pięta wypada w górnej części łatki zamiast centralnie na środku a umiejscowienie jest jedno bo trudno żebyśmy jeszcze od każdego brali numer buta co by producent indywidualnie dopasowywał łatkę :P Szczególnie ktoś kto ma małe stopy może mieć problem bo pięta może w ogolę wypaść poza łatką albo może się o nią blokować w momencie naciskania pedału więc generalnie np kobietom bym zdecydowanie odradzał łatkę :)
Wg zapewnień producenta dywanik PREMIUM jest na tyle gruby że łatka jest zbędna :)
No szkoda, że nie pasuje :( Przyjemniej otwierałoby się bagażnik widząc nasze logo.
A czy producent przewiduje produkcję dywanika do bagażnika 156 SW? Bo do sedana jest.
Dzięki koledze Rafałowi oferta została wzbogacona o dywaniki do Alfy 164
Zachęcamy do zapisów
:)
Moje trzy grosze (miłośnika rzeczy dobrych i trwałych - stąd też AR159):
W poprzednim rozdaniu zamówiłem czarne premium do AR159 SW. Z haftem (nie rzygi, tylko logo).
Cytując Syndroma z "Iniemamocni": syf syf syf.
Nie bardzo mi się chce szukać w kwitach firmowych faktury, ale nie było to dalej niż rok temu.
I faktura tylko na kwotę dywaników. Koszt przesyłki za przeproszeniem psu w dupę.
Pozdrawiam
a ja tak nieco w przyszłość.. czy wiadomo kiedy będzie następna tura..? Tak plus minus? Pewnie zależy od ilości chętnych.. bo cena.. ale generalnie czy są jakieś szanse że przed zlotem? :)
hej jest wersja brytyjska ? :P
Mamy dopiero styczeń, zlot zapewne gdzieś w sierpniu więc przypuszczam że spokojnie w między czasie będzie jeszcze jedna tura :)
No nieeee maaaaa :/ któryś z kolei raz się już powtarzam :P producent nie ma skąd wziąć szablonu do wersji brytyjskiej bo to nie jest po prostu na zasadzie odbicia lustrzanego tylko jest kompletnie inny kształt :/
Witam,
czy do 166 już nie ma tego problemu z dywanikiem pasażera bo we wcześniejszych widac było ten plastik?