santi21 to chyba gdzies po 20 zaparkowała pod latarnia:) u słąwka...
mell to twoja ta jaskrawo niebieska 156?
spokojnie panowie słąwek nie jest drogi,.. na ceny cześci nie ma w sumie wpływu ale i tak u niego części wychodza jakies 10 15% taniej.
Printable View
santi21 to chyba gdzies po 20 zaparkowała pod latarnia:) u słąwka...
mell to twoja ta jaskrawo niebieska 156?
spokojnie panowie słąwek nie jest drogi,.. na ceny cześci nie ma w sumie wpływu ale i tak u niego części wychodza jakies 10 15% taniej.
Tak, taka niebieska ze spoilerem :P Dodawałem kiedyś zdjęcia w dziale Nasze Belle.
Obyś miał rację.. :P Obawiałem się, że może dużo skasować bo czytałem trochę o nim na forum i większość opinii było pozytywnych, więc może się cenić :P Ale może mnie nie puści z torbami :D Poczekamy, zobaczymy :)
a to dlaczego nie masz zdjeć w galeri na profili tam tez trzeba dodac:)
a to widziałem twoje autko w sobote byłem u słąwka na plotkach:)
no ładny kolorek masz ale... kolega nie ma klubowych ramek;/
powiec lepiej po co numer do słąwka:) przyszedł czas na rozrząd.??
nie... kolega z forum prosił mnie na pw o numer bo sprzęgło ma do wymiany i potrzebuje fachowca {browar Cie i tak nie minie}
ramki ma kolega bocian wystarczy napisać i podjechać albo na spota wpaść
Aronia Ty masz ramki bo sam przywiozłem Drobiazdzkowi od Tutiego z Zawiercia
(i znowu browar:P)
A do galerii mi się nie chciało wrzucać :P No jak kiedyś się trafi jakaś okazja to sobie sprawię ramki, ale specjalnie gdzieś po nie jechać to mi się nie chce xd
Mówcie co chcecie i tak nigdy więcej do tego Sławka nie pojadę ;)
A co zawinił? :P
właśnie tez jestem ciekawy... czasem tak bywa ze ludzie przyjeżdżają i myślą ze juz jutro beda mieli auto do obebrania a tu u słąwka kolejk jest czasem nawet sięga dwa tygodnie..
wiesz ajdacho nie chce liczyć ale jak juz tak skrupulatnie wyliczasz to numer do słąwka kosztował cie 6 browarów.. wiec.. wrzuć do bagażnika odrazu... co byś nie zapominał na spota:)
Widze Aronia ze szukasz tam czegos pod tymi latarniami :P Ale dokladnie stoi pod latarnia :D Ja dzisiaj dogladalem ta Twoja niebieska dame i powiem ze zacna :D
Drogi wiem ze nie jest ale same czesci mnie wypłukaja. :) Zapraszam na spota na A4 za Krk lub A2 niedaleko pruszkowa w Warszawie tam mozna nawet ognicho walnac ;P
Sławek na pewno się zna na rzeczy ale lubi oszukiwać klientów i dobrze wiem ze nie byłem jedyny którego oszukał... ;) nie chce mi się opowiadać jak było bo nie chce sobie psuć humoru :P
a to juz wiesz co sie stało w silniku?
ja sie przejade na spota w ta niedziele 4.03.. piekary ślaskie Grill wczesno wiosenny
no glowice trzeba robic, znaczy zawory i uszczelniacze pod zaworami. zalezy ile z nich sie pokrzywilo mam tylko nadzieje ze nie wszystkie.
ajaja.. nie dobrze..
wybiera się ktoś w niedzielę do piekar?
no ja sie wybieram... ale po robocie czyli po 14.. jeszcze muszę temat z drugą połową obgadać ale możemy jechać razem
ja jadę jak się zdecydujesz to pojedziemy razem najlepiej spod carefura
hehe wiesz tylko ja nie pracuje w centrum eho;/ tyko w dąbrowie G ;/ i mam zamiar od razu po robocie jechać
bez sensu wracać mi do olkusza zeby później spowrotem jechać na Piekary
ja myślałem ze oni gdzieś w dąbrowie sie zjeżdżają albo w sosnowucu a to piekary.. i tak troche wiesz..
skoncze robote o 14 gdzies na te piekary trzeba liczyc 45 / 60 min drogi to tam bede/bedziemy po 15.. i na 17;30 chciał bym byc w olkuszu i tak ciasno z tym czasem ..
ok pojade sam może trafię
zobaczymy moze sie jeszcze jakoś zgadamy.. ja tu dzisiaj rozmówię zie z żoną i dam ci znać..
Właśnie przed chwilą do mnie dzwonił, że auto zrobione :P Dzisiaj raczej pojadę odebrać :)
błękitna znowu wyjechała na drogi:)
widzisz jaki młody wpadł na chwile zamieszał i już go nie ma
Jestem jestem :) Wysłałem na pw "info" o Sławku kilku osobom ;)
ajdacho jak chcesz to też Ci wyślę :) jak stałem dziś na przystanku około godz. 16:00 pod mcdonald w Olkuszu to chyba przejeżdżałeś wtedy. Zdaje się ze pojechałeś pod Carrefour ;)
POZDRO :)
tak to na pewno ja :) kurcze rozrząd czeka na wymiane a wy mnie straszycie to gdzie mam pojechać jak nie do sławka?
termin umówiony w poniedziałek rozrząd i zawiecha oczywiście u sławka
no łapek nie zdążyłem ale pisz w PRZYWRÓĆMY TRADYCJE bo jestem ciekaw kto Ci pomachał u nas
mi tylko pomachał 159 czerwona ze sklepu rowerowego na ul.Kościuszki ale on chyba nie jest Alfaholikiem
Wielkie dzięki modratorowi Jagiel za połączenie naszych wątków
Z mechaników kto jeszcze robi alfy dobrze i tanio to jestiu który ma warsztat na terenie szpitala mnie robił całe przednie zawieszenie rozrząd itp.
mechanik na terenie szpitala? ?? a gdzie tam coś jest?
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
pewien kolega poprosił mnie o ogledziny auta
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9...C23078779.html
czy jak napisze że to padlina taki opis wam wystarczy..:)
Dzisiaj moja bella wyjechala od Sławka i co prawda sporo wyszlo ale za czesci. A co do niego nie mam zadnych zastrzezen. :)
jak wjedziesz na szpital to kierujesz się w stronę zakaźnego budynku tego z balkonami i masz przy końcu taki zbiornik z tlenem tam się kierujesz i jest duży warsztat samochodowy ma tam dużo samochodów widać napewno znajdziecie.
A czemu się nie przyznałeś że to kolega Twojego taty?
bo nawet nie wiedzialem o tym. pozniej my sie zgadali. A ty widze BBC :D
eetam BBC sławek sam powiedział że robi belle synowi kolegi z Klucz
a moja już gotowa zobaczymy ile wytrzyma zawiecha narazie jazda bez pisków i stukania to czysta przyjemność