Przyznać się kto już trenuje do wyścigu na 1/4 mili :?: Ja bede tam nowicjuszem i ciekawy jestem czy tylko ja :)
Printable View
Przyznać się kto już trenuje do wyścigu na 1/4 mili :?: Ja bede tam nowicjuszem i ciekawy jestem czy tylko ja :)
Że pozwolę sobie zadac pytanie: co tu trenowac? :mrgreen:Cytat:
Napisał patryk_wey
szybkość reakcji, ale w sumie to i tak zabawa :)
no jak to co? chocby efektywne ruszanie. Nie kurzyc kapcia, tylko walic naprzod. Nie czekac do odciecia, tylko trzymac na maks momencie. I takie tam.... Ja z tym drugim mam problem, ale nie cwicze.... i tak bym nic nie wygral ;)Cytat:
Napisał bimski
No ale to chyba wszystko kwestia czucia samochodu, prawda (nie mam pewności, zawsze tak mi się wydawało)? :)Cytat:
Napisał adasco
Ja tez bede nowicjuszem wiec spoko, ale ścigam sie z innymi normalne że gorszymi markami i nawet spoko, ale wy i tak mnie pokonacie, ja ta Alfe mam od 2 miesięcy i w sumie niedawno zacząłem nią jakoś sie bawić, teraz mam benzynke, dawniej Diesel OGROMNA RÓŻNICA pod butem...
Podobno najgorszy jest start a potem to już jakoś idzie. Ale będą jaja jak mi zgaśnie na starcie :lol:
:shock: :shock: A KANAŁ CB 22 :roll: CZY 11
ustalić szybko . <krzyczy>
ja troche praktyki miałem :) chętnie dam pare rad jeśli ktoś wczesniej nei startował, ale to na miejscu ;)
Fajnie będziemy mieli instruktora :mrgreen:
Jak tak czytam posty to widać że ubaw będziemy mieli po pachy :-D
A takie pytanie ile osób będzie w klasie Turbo :?: i ile po poważnych modach :?:
Bo to chyba czarne włoskie konie tego zlotu :mrgreen:
A ja chciałbym ponowić swoją prośbę do użytkowników posiadających odpowiedni sprzęt komputerowy do diagnostyki o zabranie takiego jeśli to możliwe na zlot. Chętnie oddam swoją Alfę w ręce specjalistów.
|Domorosłych specjalistów z całą pewnością nie będzie brakowało :-D
A teraz mi się przypomniało :mrgreen: mamy tą eskortę Policji z Olsztyna do Oleńki i w sobotę z Oleńki na lotnisko :?:
DARO-RT - wg moich danych, pod względem mocy powinieneś być w pierwszej 3ce ;) ale to tylko teoria hehe :D
pytanie do rganizatorów CO Z KASKAMI? ??? ja zabieram / jak mi szwagier pożyczy/
bobryt nie ustawiaj wyników :!: ;)Cytat:
Napisał bobryt
i z lotniska do Oleńki jest policja dograna ..Cytat:
Napisał DARO-RT
Chyba masz błędne dane :mrgreen: ale dzięki za wysokie noty :-DCytat:
Napisał bobryt
A ja liczę tylko na to żeby mi się autko nie posypało na 1/4 :)
jeszcze raz przypominam:
Mc Donalds
Kargał Las 1 (przy wyjeździe z Piotrkowa w strone Cz-wy)
myśle że w godzinach 10:45 - 11:05 powinniśmy się zebrać.
oj zazdroszczę wam tego zlotu jestem w tych dniach w robocie, ale mam szansę, że może w niedziele jak się nic nie zmieni to mógłbym podskoczyć do Częstochowy tylko czy ktoś może mi podać jakiś tel do siebie z uczestników , abym mógł was znalejść. Powiem szczerze, że fajnie byłoby zobaczyć tyle Alf naraz i się poznać. Jak ktoś bedzie miał chęć dać namiary tel lub sms mój numer to 600 666 356.
Dzięki i miłej zabawy.
Szkoda ze polska Policja nie jeździ ALFICZKAMI... włoska ma tą radość.
Ja zaraz wyjeżdżam, jadę po mojego kumpla do Sosnowca i pewnie już nie będe miał dostepu do internetu... WIĘC DO ZOBACZENIA WSZYSTKIM!!!!!
KATE nie mogę sie doczekać tego piffffka;))) hehe
:cry: I co nic . :roll: NO TO 22 :!: :!: :!: <haha> I PO DECYZJI. O. :D
W Częstochowie jeżdżą :mrgreen:Cytat:
Napisał BYKrak
Zobaczysz na zlocie 8)
co do tego Piotrkowa, mógłby mi ktoś podesłać na PW swój nr telefonu, gdybym miał trudności z trafieniem? :oops:
Spokojnie tam nie można nie trafić, po prostu nie zjeżdżaj z trasy na Katowice do miasta tylko cały czas dwupasmówką i jak miniesz Piotrków to będzie Mc Donalds :mrgreen:Cytat:
Napisał Starscream
dajcie mi jakis numer telefonu . mysle ,ze uda mi sie do 11 dotrzeć do tego cpn
w tym temacie masz kilka: http://www.forum.alfaholicy.org/topi...ee044e6#135416
dzieki już zapisane :D
Ja też będę przejeżdżał koło tego MC w Piotrkowie, ale 11 to dla mnie za wcześnie. Stamtąd jest godzina jazdy na miejsce spotkania, a zbiórka dopiero od 13.
Więc żeby być na MC przed 11 musiałbym rano po 8 przejeżdżać przez Warszawę.. Wyjadę z godzinkę później 8)
do wyjazdu na zlot już tylko kilka godzin, więc gorąca prośba do wszystkich kierowców:
JEDZCIE OSTROżNIE I CAłO, BEZPIECZNIE SPOTKAJMY SIę NA MIEJSCU 8)
Szerokiej drogi wszystkim bawcie się dobrze :D samych przyjemności życzę i szczęśliwych powrotów do domu :)
Forum aż się pali od postów więc nie może być inaczej jak tylko przednmia impreza :-D do zobaczenia na miejscu w Olsztynie :)
Startuję za 45 minut.
Do zobaczenia w Olsztynie :)
Szerokiej i bezpiecznej drogi. Swietnej zabawy dla wszyskich uczestników zlotu. Zróbcie jakieś fajne zdjęcia i filmiki, abym można później pożałować, że się nie było bo szef to p..... ups zagalopowałem sie.
Udanej imprezy z piękną pogodą życzę
A u nas jak na złość pada, za każdym razem jak auto wyszykowane to leje z nieba :evil: :x :(.
Też za chwilę wyjeżdżamy. Do zobaczenia na miejscu :mrgreen:
Mam prośbę: ponieważ ostatnio dłubałem przy ICS-sie i mam go wyciągniętego, to może jest wśród ludzi którzy jadą na zlot jakaś osoba, która cokolwiek zna się na elektronice? Mam urządzenie Xcar Link do emulacji zmieniarki na mp3 i trzeba je podpiąć bezpośrednio do radia. Jeśli ktoś chciałby pokombinować czy da radę w 166 a zna się trochę na elektr. to niech weźmie podstawowe "przyrządy" (jakiś miernik, śrubokręty, itp.) i pobawimy się z podpięciem tego urządzenia.
P.S. Na zlocie jestem całą sobotę na lotnisku i chyba wieczorkiem też będę.
do zobaczenia w Olsztynie :)
mać. mać mać. pada.
Jutro ma byc lepiej.