więc? kiedy dokładnie?
Printable View
Jutro zapowiadają deszcze, w niedzielę w zasadzie też.. Lepiej przełożyć na weekend z pogodą, może do tego czasu więcej ludzi się zbierze
To fakt, weekend i pogoda do dupy...
Jak tam, jest ktoś chętny na spotkanko? Może w sobotę pod Karolinką? Godziny popołudniowe? Albo niedziela
To może jakiś grill bardziej? ;) Ja mam wolną niedzielę, więc ja ewentualnie wtedy. Chętnie zjem jakąś karkówkę z grilla :D
W ten weekend ja odpadam, baniacze w Turawie na domkach:D
Jak więcej tych domków, to może tam zrobimy :D
Robita jakiegoś spocisza na koniec wakacji?
Przydałoby się. Może jakiś grill w sobotę, jak będzie pogoda? Jaka lokalizacja?
Mi by odpowiadała niedziela, bo w sobotę robię rozrząd, termostat i czujnik wstecznego u siebie:D Lokalizacja obojętna, mogę dostosować się do innych:D
Więc może nad Odrą w jakimś ładnym miejscu? Wstępnie niedziela, godzina 16:00?
spoko:D
Witam.Wstępnie też się piszę na spotkanko.
Na chwilę obecną jestem na "tak". Co do miejsca - dostosuję się :)
Super, czekamy na więcej osób, pogoda ma być.
chętnie bym wpadł, ale niestety w każdą sobotę i niedzielę od 10:00 do 22:00 jestem uziemiony w pracy :( no chyba, że zamierzacie spotkać się na parkingu karolinki :D
ps. pracuję na torze kartingowym na karolince, więc jeśli ktoś ma ochotę pojeździć - zapraszam :) w przypadku kiedy na jazdę zdecyduje się kilka osób przewiduję gratisowe minutki ;)
Na parkingu było parę spotkań- czas na coś ambitniejszego :lol:
Jakieś mięsko z grilla, piwko, pogaduchy. Dlatego ja obstawiam brzeg Odry na Zaodrzu. Każdy niech weźmie jakiś koc, coś do jedzenia, picia, dobry humor i gotowe ;)
Ja grill załatwię, węgiel też. Ale miło by było mieć jeszcze jeden choć.
Odpowiada wam takie coś?
To jak? Bo widzę, że Opolskie coś kiepsko ;) Ja dziś jadę na zlot do Piekar, jedzie ktoś ze mną? Szczegóły- http://www.forum.alfaholicy.org/malo...09_2013_a.html
Może tam przełożymy naszego spota opolskiego?
Widzę, że ciężko będzie cokolwiek zorganizować.. Dlatego trzeba planować z miesięcznym wyprzedzeniem chyba spoty :lol:
Miałem nadzieję że coś zrobimy dzisiaj... Proxim masz rację, musimy planować wcześniej, może zrobimy spota pod Karolinką końcem września:D Póki ciepło jeszcze jest:)
Ja niestety nie miałem możliwości podjechać, ale może faktycznie zaczniemy od tych mniej ambitnych spotów i w weekend pod Karolinką? Chętnie zobaczyłbym z bliska te gokarty :) Jest ktoś chętny?
Mogę wpaść tylko w niedzielę:D
Ja w tym tygodniu jestem w Pile..
no jeśli spot będzie na karolince to oczywiście też będę
To jak z jutrem? Dzisiaj zrobiłem rozrząd w Belli:D Mam szczęście w 100% procentach. Mechanik ściągnął osłonę, a następnie ujrzał zerwany pasek w rozrządzie... To był ten mały wyrównujący, powiedział że miałem szczęście że drugiego nie zerwał bo by była lipa na całego... Ale mam farta:D :D
jutro, tj. 12.10.2013 od 15:00 do 18:00 na parkingu karolinki odbędzie się "spot międzyforumowy na zakończenie sezonu"
ja chcąc nie chcąc będę obecny ponieważ siedzę w pracy, ale czy pojawi się ktoś z opolskich Alfaholików ?
Można powiedziec że przypadkiem wracając z roboty zaliczyłem z kolegą Nerwowy mini spota pod karolinką :)
ano ! :D
Jak będziecie coś organizować chłopaki to dawajcie znać z wyprzedzeniem;) Nawet na wypady poza Opolszczyznę.
wpadnij kiedyś na tor kartingowy na Karolince to zrobimy mini spota i oblookam Twojego FL'a ;) bo ze spiknięciem większej ilości osób to chyba z tego co widzę będzie problem :rolleyes:
ps. przydałoby się coś zorganizować przed zimą Panowie !
Ostatnio miałem zawalone weekendy. Ale na chwilę obecną - chętnie się piszę na spotkanie (byle nie w okolicach weekendu Wszystkich Świętych).
hmm, przyszła niedziela o 17 ? no i pytanie gdzie ;) no i przydałoby się, żeby spot nie był na dwa samochody :D
Witam panowie, jestem z waszych okolic. sezon na PIT STOP zakończony w Opolu, czy spotykacie się tam, jeździcie, ścigacie?
w tą sobotę zamierzam być tam drugi raz, ale nie swoim samochodem - wolę nie dostać mandatu za jakąś pierdołę :rolleyes:
Jeśli byłeś, to pewnie się widzieliśmy :) Jak widziałeś chłopaka na czerwonych kulach to byłem ja.
ano był ktoś taki ;) ja jeździłem z kumplami E39 - seryjną srebrną i czarną Alpiną
Witam, jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na spot w Opolu 11 listopada - miejsce "Karolinka", godz. 12:00
Odbędzie się tam spot klubu Mazdaspeed z Opolszczyzny - wiem, że to inna marka,
ale sam należę od lat do Mazdaspeed a od niedawna do Alfaholików - przyjadę na zlot Alfą 159 :)
Aktualne info tutaj: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewt...929&start=1920
Wpadnę zobaczyć Maździny. To będę szukał 159, staniemy razem, żeby nie było głupio wśród tych Mazd ;)
Jednak coś się dzieje ! Smith, ja jeździłem 300c i byli ze mną kumple z Tigry, A4 i e60 ;) Działo się działo ;D
Na ten pit-stop też chętnie wpadnę, sprawdzę Alfę przy okazji z jakimś innym autem ;)