215/45/17 coś tam powinno być do spalenia
do końca tygodnia przypomnij się na Pw
tylko jak ty byś to odebrał ??
Printable View
Piszcie na gg 5356772 bo łatwiej mnie tam złapać i coś ostatnio mi forum świruje, a wczoraj Google zablokowało możliwość wejścia :0000
Cytat:
Ostrzeżenie- przejście do tej witryny może być niebezpieczne dla Twojego komputera!
Podpowiedzi:
- Powróć na poprzednią stronę i wybierz inny wynik.
- Spróbuj ponownie wyszukać żądane informacje.
Możesz też przejść na własne ryzyko na stronę http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/18553.html. Więcej informacji na temat wykrytych problemów można znaleźć na diagnostycznej stronie Google dla tej witryny Bezpieczne przeglądanie.
Więcej informacji na temat ochrony przed szkodliwym oprogramowaniem online znajduje się na stronie StopBadware.org.
Jeżeli jesteś właścicielem tej witryny, możesz poprosić o oceną witryny za pomocą Narzędzi Google dla webmasterów. Więcej informacji na temat procesu oceny można uzyskać w Centrum pomocy Google dla webmasterów.
Porada podana przez http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/07/221.jpg
Jagiel popraw ten nr gadu, bo wprowadzasz ludzi w błąd :D
Nasi organizatorzy to raczej w urlopowych nastrojach i coś czasu dla nas nie mają
Niestety nie urlpopwych - ciężko pracujemy - mam nadzieje że do jutra bedzie pełne info na stonce głównej.
Bedzie atrakcja w postaci zwiedzania elektrowni żar - mamy 60 miejsc 12zł cały - ulgowy 9zł . Kto niebył to polecam robi wrazenie.
A ulgowy dla? Np studentow ogolnie czy do 26?
Tak czy siak ja + 1 sie pisze :)
A zapytam jeszcze: NNW musi byc na auto czy moze byc takie na osobe jak kierowca jedzie sam?
nnw samochodu - przypisane do nr rej.i polisy oc .:)
:) chodziło o to ze musi byc polisa oc a nnw obojetnie od kogo byleby na auto które ma oc :)
Cos krecisz.....
tak dzisiaj z silniukiem w q4 :)
I ja.
My też się piszemy na zwiedzanie : 1-cały i 1 ulgowy :)
Ja również poproszę dwa bileciki.
Ja się piszę na ta elektrownię- jeden ulgowy bilet proszę :P
Mam nadzieje ze pojawi sie tez rozpiska odnosnie wyzywienia ktore jest w cenie uczestnictwa a co trzeba dokupic we wlasnym zakresie.
a propo tego wyżywienia to tam jest obiadokolacja + grille i biesiady czy śniadanie też w tym jest? Bo ja już się trochę pogubiłem
nie tylko ty sie pogubiłes w tym wszystkim...
fajnie, jest mi raźniej :D
i jeszcze jedno: kiedy i gdzie będą zapisy na zlotowe koszulki?
Nie będzie zapisów
ja także się zapisuję na zwiedzanie elektrowni, jeden bilecik cały poproszę :)
biorę 2 bilety na elektrownie + 2 koszulki o ile te koszulki będą ;)
firglloo jade do ciebie qrde :) cieszysz sie ?
W tym roku ligarka też będzie szła w ruch??:)
Ja też na elektrownię się piszę.2 całe bileciki:)
ja i cała moja ekipa też elektrownie zwiedzi :)
poproszę jeden cały bilecik do elektrownii
ja tez poprosze bilety na elektrownie dla calej grupy czyli 9 osob
Pytanie: Kto jest głównymi organizatorami zlotu ??? Pilnie potrzebny kontakt !!!
to i ja chcę do elektrowni :P x2 :D
w cenie sa obiadokolacje - sniadania i i inne jedzonko we własnym zakresie - jest restauracja wiec mozna skozystac . lista sie tworzy do elektrowni , organizatorzy to : Jagiel , Mwowry-sponsor ,Pumba - sponsorJamrozow, Slavik z Marzenką, ja tez troszke.
to jak jest lista do elektrowni to ja tez +2
w tym ubezpieczeniu jakos tak wyszlo ze nie wykupilem NNW i co teraz?? jeden telefon 3 minuty rozmowy na maila przyszlo :) 33zł za rok dla siebie i pasazerow:) przelew i za chwilke reszte doślą poczta
Rafał rozmawiałem z Tobą dziś tel i jeśli jeszcze jest możliwość to poproszę do elektrowni dwa normalne
Ja też chcę zobaczyć elektrownie! Piszę się na balecik.