trzeba rezerwować miejscówkę, ponieważ zwłaszcza w sezonie zimowym duuużo ludzi tam jeździ, kolega tam jeździ.
Printable View
trzeba rezerwować miejscówkę, ponieważ zwłaszcza w sezonie zimowym duuużo ludzi tam jeździ, kolega tam jeździ.
Zyje tu ktos ?:D
jeżdżę :bike:
Ja żyję :D
kiedy jakis spocik ?
W taką pogode to psa się nie wygania na dwór:D a tych chcesz wystawać przy furach :D w taką pogodę to ja proponuję spotkać się wypić piwo etc.;) i pogadać w ciepłym pomieszczeniu
dokładnie, szaleństwo .....
w taka pogode alfy z garazu nie wyciagam nawet :)
ja wykonuje wyjścia z domu tylko jak muszę. Dzisiejsze 3 *C mnie zmroziło.
A mozna jak kiedys spotkanie w kregielni :)
ja jestem jak najbardziej Za kregielnia :D
coś wymodzić można
To jak cos ja 7 przyjeżdżam do PL na weekend
Sent from my iPhone using Tapatalk
I co jak zwykle temat zamilkl
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bym raczej powiedział, że zamarzł :)
... razem z naszymi autami :D
Panowie Alfa 156 1.9jtd 115 oczekuje w Lubinie na zmianę oleju.
Kogo polecicie i ile płąciliście za olej z filtrami olej, paliwo, powietrze?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Marcin
wymiana oleju to żadna filozofia, raczej kwestia ceny, ja zawsze wymieniam w punkcie ul. Stary Lubin bodajże nazywa to się ATH-Serwis.
poszukuję chętnego do zainstalowania mi kabelków(elm 327 OBD II, VAGKKL) na laptopa, czekam na info
w czym masz problem??
w zainstalowaniu ich, miałem kiedyś płytke ale gdzieś się zapodziała, nie wiem czy jest potrzebna czy nie
to je ściągnij :P np ze stronki http://viaken.pl/download.php?lang=pl&nadrzedny=58 , Viaken VAG USB KKL , ELM327 USB
a jam mam Windowsa 8 czy tez da rade zainstalować?
nie dowiesz się jak nie spróbujesz, nie masz innego wyjścia.
będę próbował, dzięki
przyznam że jestem zielony w tych tematach, jak narazie nie dałem rady:(
Gdzie w rejonie ustawie instalacje gazowa AG Comfort ??
Ktoś mi pomoże zrobić logi dynamiczne mam kabel, lapa i jestem z Legnicy. 2.4JTD, 150KM
Andrzej78500, fajnie że chcesz pomóc innym, ale nie odgrzebuj starych postów.
a moze znacie kogos od turbin ? mam problem od wczoraj sie nie zalacza , elektrycznie wszystko ok , obawiam sie ze trzeba bedzie zregenerowac , dlatego szukam moze polecicie kogos
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
dzieki , a jest moze cos bardziej na miejscu ? chodzi mi o kompleksowe rozwiazanie wraz z demontazem i montazem
Są chłopaki w Prochowicach ale szczerze nie wiem jak im to wychodzi
http://www.mturbo.pl/dane.html
W Niemstowie przy glownej ulicy co prawda nie specjalizuja sie z turbosprezarkach (to jest ogolny warsztat), ale oni maja wiedze kto, za ile i jak zrobi Ci te turbo.
na miejscu? to ja miałem rozbieraną i zakładaną turbinę u Żygadły, a oni wysyłali do regeneracji. Wstawiałem aby ocenili czy turbina jest dobra bo trochę puszczała oleju i jakiś dziwny hałas wychodził z jej okolic, no i bardzo kopciła przy przygazowaniu. Dali ją do regeneracji, niby oleju już nie puszcza i nie ma hałasu, ale kopciła dalej dopóki nie znalazłem dziury w gumowej rurce IC => silnik. Generalnie od 1,5 roku nic się nie dzieje. Cena około 1,5 tys pln.
dziękuje :) będę próbowal