Mam pytanko. Gdzie można znaleźć numer konta do wpłat ? I dla czego nie ma oficjalnego tematu ZLOT 2013 z lista zapisanych?, tylko taka studyjna wersja tego zlotu.
Mam pytanko. Gdzie można znaleźć numer konta do wpłat ? I dla czego nie ma oficjalnego tematu ZLOT 2013 z lista zapisanych?, tylko taka studyjna wersja tego zlotu.
Przeczytaj temat od pierwszego postu
23 osoby jeszcze nie wplacily i jakos zadna z tych osob nie udziela sie w tym watku... cos sadze ze juz nie wplaca. na liscie rezerwowej jest 20 osob gotowych wplacic ja bym skrocil termin wplat to moze sie zmobilizuja :-)
No okey przeczytałem . Ale dla czego nie ma osobnego tematu z oferta noclegów oraz atrakcji na zlocie i spisem osób które są chętne i zapłaciły tak jak to miało miejsce rok temu i wszystko było jasne i przejrzyste?? A w tym roku wszystko pomieszane z odpowiedziami propozycjami i wszystkim innym?? Czyżby to celowe zamieszanie?:)
Widac nie przeczytałeś dobrze. Tu Organizatorzy zbierają chętnych na tor.. jeżeli będzie komplet na tor beda zapisy na cały zlot.
Tak jak mówiłem, jeżeli jest ktoś na moje miejsce to go wrzućcie.
grzdylu, to że się ktoś nie udzielna to nie znaczy, że nie jest chętny. Poza tym nawet coś tam próbuje zorganizować, lecz na razie nie zaśmiecam bezsensu tematu, który już ma 41 stron.
no to organizuj...zostało Ci jakieś 8-9 dni na wpłatę bo rozumiem, że 28 pieniądze powinny być zaksięgowane na koncie u Ligara ;)
Wpłace w terminie. Nie martwcie sie. Podobnie 3voQ
Jest jeszcze nadzieja się załapać ???
ja mysle ze ci co są pewni ze zapłacą pod koniec terminu niech sie okresla kiedy a reszta z rezerwowej powinna juz wpłacac kase bo takie czekanie czy wpłaci reszta z listy podstawowej to troche bez sensu poniewaz ci co wyplate mieli dostac to juz chyba dostali . jest termin który miał byc nie przekraczalny to jesli ligar czekal na wpłaty 2 miesiace to wszyscy powinni byc zmotywowani i wpłaty powinny juz byc na koncie zeby tez mugł spac spokojnie a nie dziennie zagladac na konto czy ktos dopłacił za tor i z czystym sercem pójsc 1 marca i powiedziec na torze jest 50 wpłat robimy zlot termin dla rezerwowej listy na wpłaty tydzien przed upływen terminu wpłat jest jak najbardziej słuszny moim zdaniem
Proszę o dopisanie mnie do listy rezerwowej.
Dawno nie odwiedzałem forum (bella się spsuła i nie chciałem się dołować), lecz gdybym wiedział, że się coś takiego organizuje, już bym na tej liście był (i składał małą).
2 pierwsze osoby z rezerwy wskakują na listę główną za Xofer i Flatbeet. Italianovero i Tomek_krk motywujem do szybkich wplat - pw z danymi do przelewu jutro ode mnie dostaniecie.
Jesli ktos wie ze nie da rady, prosimy nie trzymac miejsc tylko powiadomic o tym niezwlocznie :) chetni czekaja
Na chwilę obecną jest 27 wpłat, ale jest weekend więc pewnie jutro zaksięgują się wpłaty z piątku wieczora, soboty i niedzieli - może kilka przybędzie ;).
teraz się już nie obawiam o tor i cały zlot,tylu chetnych na tor jeszcze nie było w historii zlotu i kto by pomyslał że sprawę załatwienia toru można załatwić na pół roku przed imprezą MISTRZOSTWO ŚWIATA
co sie stało z flatbeetem ze nie jezdzi?
Tak dla scislosci to sprawę toru rozpoczelismy zalatwiac jeszcze w zeszlym roku. Majkel , a moze raczej tomasz niewierny, moze potwierdzić jak do niego dzwonilem i mowil ze sie nie uda, ze to za drogo ble ble ble....
Ale nie chwalmy jeszcze dnia... Duzo roboty do zrobienia a przed uczestnikami najwazniejsza sprawa - wplaty ;) Tak wiec pelna mobilizacja, terminy obowiazuja jak na wstepie wiec nie ulegac huraoptymizmowi bo to dopiero polowa wplat za nami.
Rezerwa na tor jest imponująca
Raz że chyba będę chciał kupić zegarek klubowy bo to jedyna niepowtarzalna okazja która sie już nie powtórzy a dwa że... chyba jednak trochę mi już szkoda auta do katowania na torze :P moja Włoszka to już nie jest taka młódka hehe ;-) a wiem że spokojnie przejechać toru bym nie potrafił :P poza tym pewnie jak zawsze przed zlotem znajdą sie ze 2/3 osoby które będą chciały odsprzedać swój tor bo coś im wyskoczy w ostatniej chwili więc może w ten sposób sie potem załapie. tak czy siak na sam zlot wybieram się na 10000% :)
Jak ktoś odsprzedaje miejsce na torze to nie dlatego że sie nagle rozmyślił tylko dlatego że czynniki zewnętrzne go do tego zmusiły. Jakość toru nie ma znaczenia. 3 zloty są już za mną i za każdym razem trafiały sie pojedyncze osoby które chciały odsprzedać uczestnictwo z torem. a jak sie nie uda to trudno. już mi maciekk fotel pilota proponuje, na pewno nie odmówię ale tylko pod warunkiem że zapewnisz mi jakieś atrakcje w czasie przejazdu :D
No ja bym do niego nie wsiadał, wiesz że on nie zawsze mieści się na torze:D
Ja ruszam jako pilot PP:cool:
Proszę o dopisanie na listę rezerwowych. Może jakimś cudem się jeszcze załapię. Pamiętajcie, że zlot bez mojej czerwonej 145 to nie zlot (tak sobie schlebiam :) )
nie wpłaciłem a się udzielam i co teraz ? ;)
nikt nie broni mi czekać do 27 lutego z wpłatą więc o co ten hałas ? Nabijacie tylko bezsensownych nic nie wnoszących postów.
dramatyzujecie kompletnie.
a gadka o motywacji jest totalnie bezsensu..
LIGAR jak tam na Bora Bora za kasę alfaholików ? :lol:
Andrzeju, znowu chcesz wracać z zerwanym silnikiem??:) Trzeba będzie Tweetiego daleko od aut trzymać:)
A co tam liczy się frajda, wiem że będziesz miał wielką zachciewaję śmignąć rupieciem po torze:D
Nie do wiary, kto to dziś wpłacił.... czy to sen czy omen ?
Przypadek ;)
przelew zaplanowany od dawna miał iść 28 rano a poszedł 18 bo zasypany byłem :lol:
E a dlaczego mnie, ja przeca nic złego nie zrobiłem...:P
kasa wyslana.......................
Jeśli jest jeszcze cień szansy na uczestnictwo w Miedzianej Górze - to ja baaardzo chętnie :) Proszę mnie dopisać do listy i dać znać kiedy mogę wpłacić.
ps. LIGAR z kim rozmawaiałeś z SJS z p. Jackiem (duży, łysy, przesympatyczny)? :)
cena jest naprawdę dobra! Gratuluję negocjacji!
- - - Updated - - -
btw. czy ktoś z alfiarzy na superOESach sie pokazuje?
Porszę o dopisanie mnie na listę rezerwową na tor oraz o info czy rezerwowi też zobowiązani są do wpłaty w terminie do końca lutego, czy dopiero jak okaże się, że lista podstawowa nie wpłaciła w całości. Wprawdzie myślę o sprzedaży mojej 147 w sezonie wiosna-lato ale najwyżej odwiedzę tor nowym nabytkiem.
Osoby z rezerwowej będą wpłacały dopiero jeśli ktoś z listy podstawowej nie wpłaci a tym samym wypadnie z niej. Wtedy dostaną od Piotra dane do przelewu na PW.