nie wiem czy odezwie sie jeszcze ktos teraz ale moze juz nie spicie :) niby w gorzowie nie pada teraz wedlog pogody internetowej wiec pytanie czy jak jest taka pogoda u nas to jedziemy czy nie??
Printable View
nie wiem czy odezwie sie jeszcze ktos teraz ale moze juz nie spicie :) niby w gorzowie nie pada teraz wedlog pogody internetowej wiec pytanie czy jak jest taka pogoda u nas to jedziemy czy nie??
wilgotno ale nie pada :) zapraszam!
u nas juz niedziela wszyscy spia jeszcze i jeszcze napewno nie wiemy co robimy chyba:)
jedziemy
Milej zabawy :)
kazdy ktory niebyl z nami niech zalujeZałącznik 31278Załącznik 31279Załącznik 31280Załącznik 31281Załącznik 31283Załącznik 31285Załącznik 31286Załącznik 31287Załącznik 31288Załącznik 31289Załącznik 31290Załącznik 31291 http://www.gokartypoznan.pl/ teraz tam pojedziemy
oj swiete slowa swiete slowa :) zabawa przednia a chwila dublowania 3 raz prezesa i vice bezcenna :) juz teraz pisze sie na nastepny wyjazd na gokardy :) (chyba zostane kierowca wyscigowym :) ) hehe
w każdym obudził się kawałek kubicy
btw. w poznaniu w niedziele tylko 14-23 dorośli. więc jakby co spot + wieczorne ściganie
u mnie chyba nie tylko kawalek hehe :) na poznan jak tylko bede mogl pisze sie jak najbardziej :)