Tutaj: www.c-t-s.pl/ sklep, z którego pochodzą nasze duolighty.
Natomiast na stronie 88 tego tematu (post #872 Nazara) masz instrukcję, co zrobić, aby kupić z forumową zniżką :)
Printable View
Tutaj: www.c-t-s.pl/ sklep, z którego pochodzą nasze duolighty.
Natomiast na stronie 88 tego tematu (post #872 Nazara) masz instrukcję, co zrobić, aby kupić z forumową zniżką :)
Ja pusciłem kable z halogenu miedzy wlotem/plastikiem na dole chłodnicy a osłoną dolną silnika bez potrzeby mocowania trytytkami bo jest za wkrętami dolnej osłony i dociśnięty tym plastikiem/wlotem na chlodnicę. Potem wiązke wypuscilem koło lampy na skrzynkę z przekaznikami. Przetwornice mam tak jak jeden z kolegów ( z jednej strony na rurze z IC a z drugiej na rurze z obudowy filtra. Może rzemiosło ale nie chciało mi się rozbierać pół przodu.
W końcu i ja zamówiłem. Przelew wykonany, maile wysłane. Teraz tylko czekać na przesyłkę :D
Od trzech lat jeżdżę z modułem i ze światłami drogowymi święcącymi na 30% i przez ten czas żadna "suszarka" nie zatrzymała mnie z powodu nie odpowiednio oświetlonego samochodu. A niestety zdarzyło mi się trochę wesprzeć budżet za przekroczenia prędkości. Ostatnio wymieniłem moduł na nowy - mniejszy i mający więcej opcji konfiguracji, a stary powędruje do kropki. Moduł który zakupiłem obecnie jest na allegro u sprzedającego dex5000.
Witam
Ja też od wczoraj jeżdzę z modułem drl http://allegro.pl/modul-swiatel-dlug...142006349.html
Łatwe, szybkie podłączenie i efekt zadowalający[emoji2]
Myśle ze przy większej ilości modułów mozna negocjować cenę .
Pozdr
Raf
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bieda kurna
jo sie lansuja pod remizom non stop na xen
i spryski co 13 minut
a co
na bogato
:cool:
Przesyłka już przyszła. Teraz czas na montaż. Może ktoś zrobić zdjęcie podłączenia czerwonego przewodu w skrzynce przekaźnikowej koło akumulatora? Bo u mnie są w sumie trzy pomarańczowe przewody tj. jednolicie pomarańczowy o małym przekroju, pomarańczowo-biały o większym przekroju oraz ciemno pomarańczowy (niemal że czerwony) o największym przekroju (conajmniej 2,5mm2).
Witam
W skrzynce z bezpiecznikami pod maską bezp nr 14 i 15 ( jeśli dobrze pamiętam są od długich) ale ja połączyłem przy wtyczkach szybkozłączkami z zestawu, przewody w czarnym peszlu , postój musisz połączyć przy wtyczce od lampy .
Pozdr
Raf
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk