no i bardzo przyjemny gryl się nam udał ;) Aniucha i Bocian mieli dobrego pomysła ;) do następnego :D
Printable View
no i bardzo przyjemny gryl się nam udał ;) Aniucha i Bocian mieli dobrego pomysła ;) do następnego :D
kurde ja też bardzo chciałem przyjechać ale niestety się nie udało, a jutro ktoś będzie????
Super spocik ;) pozdrawiam wszystkich :) i do nastepnego spotkania ;P bo spodobalo mi sie :P
ja również dziękuję wszystkim za tak liczne przybycie :) i przepraszam za spóźnienie :) ważne że powiekszenie rodziny poszło zgodnie z planem :) do następnego :)
tym razem pozdrawiam Huberta i Oliwkę które po przejażdżce z wujkiem Marcinem w końcu chciały poczuć prawdziwą moc w TS'ie :) na GTA jeszcze przyjdzie czas :)
dzięki za miły wieczorek ;)
pojedzone, pośmiane, sprzęgło zj*bane ;D
ledwo sie do domu dotoczyłem
szczerze mówiać nie myślałem że aż tyle osób się zjedzie :D baaardzo pozytywnie ;)
Takie cykliczne spociki sa superowe :D i jak zwykle towarzystwo robi swoje :) milo bylo was wszystkich znow zobaczyc i oczywiscie nowe twarze ;) A co do Tuningu 147 ktora podjechala i nawet sie koles nie przywital to chyba nie trzeba mowic :P
Pozdrawiam