Też się zjawię w tym tygodniu. Jak coś to mogę wziąźć kabel i lapka więc piszcie jeżeli ktoś ma potrzebę podłączenia się.
Też się zjawię w tym tygodniu. Jak coś to mogę wziąźć kabel i lapka więc piszcie jeżeli ktoś ma potrzebę podłączenia się.
A ja też będę :) Chyba że coś, lub ktoś(Alfa) spłata mi jakiego figla :P A takie pytanie Sickboy - a da radę za pomocą tego kabla podpiąć Citroena C2 ? :P Bo mojej mamie jakieś głupoty ciągle wyskakują i chciałbym to rozszyfrować, a ja się na temacie nie znam(na temacie podpinania pod kompa :P )
ja tez pewnie bede miał kompa full fesa i elma ;)
ps.
francuzów się nie tykam ;)
Czyli tym osprzętem co posiadają Alfiści nie podepnę mamusi Francy? :P
kablem tak do o chyba 2000 roku jest standart w wszystkich markach.
gorzej z oprogramowaniem
o omen super bo mnie by trzeba dystans do serwisu skasowac:D wiec tez sie zjawie
@Robak: wbijaj, ja też będę raczej koło 21 ... bo o 18 mam spotkanie i znając skład to wiem że wcześniej jak o 21 się nie wyrwę ;)
@Omen: jak masz coś pilnego to wal na priv.
@Pfouraul: może trochę przeschnie do czwartku, a prognozy prawie nigdy się nie sprawdzają ;)
Ciao! Potwierdzam również swoją obecność ale tylko tak do 20:30 bo do roboty trza jechać . Ostatnio mało co a moja bella pocałowała by (dojcza )Opel ale wszystko sprawne -więc nic z tego - ona wie że nie wolno się ocierać o takie obce i z innego kraju !?!
Hansik :P nie zapomnij kufla :D