Panowie przepraszam za opóźnienie ale urwanie dupy w pracy i nawet na forum nie zaglądałem. Kilka zdjęć ze spotu przesyłam do pobrania TUTAJ.
POZDRAWIAM
Printable View
Panowie przepraszam za opóźnienie ale urwanie dupy w pracy i nawet na forum nie zaglądałem. Kilka zdjęć ze spotu przesyłam do pobrania TUTAJ.
POZDRAWIAM
Juz widze ze bedzie mile powitanie:) na ostatni chcialem zone wyslac co niektorzy chlopaki ja znaja zreszta na kazdym byla ze mna a ze ona nie ma prawka to moja mame chcialem wyslac ale moja Alunia by byla hehe to Panowie pomyslmy oczyms po 15. przypominam rowniesz o 8 wrzesnia o orszaku weselnym
Dzięki za fajne zdjęcia :)
Co powiecie na jakiś mały tarnowski spot w drugiej połowie lipca ? Widzę, że tu już jakieś wstępne głosy się pojawiają :) ? Może byłoby fajnie na Górze Marcina zrobić. Z tego, co wiem to jest tam taki parking na przeciwko tej restauracji. Zazwyczaj nie jest on zatłoczony, to można byłoby się tam fajnie ustawić.
Ja już jestem za. :) Fajne miejsce. A na dodatek mamy znajomych w Tarnowie i żona z dzieckiem by ich odwiedziła a może i oni by się wybrali na spot chociaż nie alfiści.
Kolega pracuje w gazecie to może by coś o nas napisał przy okazji jak się go uda ściągnąć. :)
Ja się pisze (jeśli oczywiście bd miał wolne) :) co prawda ten parking na przeciwko tej restauracji jest nie wielki ale się jakoś zmieścimy ;p róbcie listę;p
Bartek na Ciebie to mozna liczyc teraz czekam na reszte, Maciek juz cos tam symulowal ale mam nadzieje ze cos wymysli:) Panowie to druga polowa lipca prosze pasuje sie blizej poznac Tych ktorych niestety nie moglem poznac na ostatnim spocie
ja jestem za tylko sobota/niedziela.Do zobaczenia.Pozdrawiam
Maciek trzymam Cie za slowo:) mam nadzieje ze na nastepnym zlocie sie spotkamy tzn w przyszlym miesiacu