Wracając do zbiorniczków to jeśli nie ma poliftowych to może one po jakimś czasie się poprostu psują...Ciekawe czy komuś schrzanił się już drugi.
Printable View
Wracając do zbiorniczków to jeśli nie ma poliftowych to może one po jakimś czasie się poprostu psują...Ciekawe czy komuś schrzanił się już drugi.
Z zasady się nie psują, chyba, że ktoś ma błoto zamiast płynu
Z zasady...przekonałeś mnie:)
Panowie wreszcie zmieniłem zbiorniczek i powiem tak.... Jak macie coś ze wspomaganiem typu buczenie pompy na wolnych obrotach, pienienie się płynu wspomagania bądź bulgotanie płynu to zmieniajcie zbiorniczki. mój zbiorniczek stary jest jak grzechotka, ten filterek rozleciał się. Po wymianie na nowy zbiorniczek wreszcie nastała cisza.
Płyn wymieniłem wcześniej jakiś miesiąc temu.
Panowie u mnie jak rano odpalę auto to przez pierwsze parę kilometrów wspomaganie działa idealnie - potem gumowanie aż wstyd ;/
Znalazłem na allegro zbiorniczek do 2.4 ponoć "pozmianowy". Myślicie, że to rozwiąże problem? W moim zbiorniczku widać mały przepływ płynu podczas pracy ale filterek jest na swoim miejscu.
zbiorniczek nowy po 2010 roku. Koszt 133 zl. Włącz samochód i odkręć korek od zbiorniczka na 100% płyn będzie bulgotał więc nowy zbiorniczek.