Wiem wiem, poznałam i odmachałam :D
Printable View
Ciagle mnie Gosiu widujesz na parkingu lidla bo pracuje w Agromie,zaraz obok Awansu!Pozdrowionka!
Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Widziana czarna GT na czarnej feli w Lubinie na skrzyżowaniu obok stacji shell. Były ramki:)
Pozdrawiam
Pomachane dzisiaj czarnej 147FL DOL dzisiaj na Mickiewicza
no nareszcie - dwie oramkowane alfiątka w ciągu 40 minut :)
24-03-2013
10:10 - rondko koło Astry - 147ka srebrna lub błękitna - były łapki - pozdrawiam
10:50 - castorama przy magnolii - ciągnie swój do swego co nie ? - pozdrawiam
ale mi się micha uśmiechnęła jak zobaczyłem
Załącznik 89848
miłego dnia!!!
TKfoto widziany w niedzielę w kościele Miłosierdzia Bożego w Jaworze, z palmą rzecz jasna :D :D :D A jego Bella widziana dziś na ul. Krętej :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 DLE parkującej przy orlenie w Krzyżowej przy a4
Proxim widziany na Hallera chwilę po 21:)
Czyja fioletowa 156SW po lifcie stała dzisiaj pod Jednostką Wojskową przy ul. Granicznej? ;) Czyżbym miał jakiegoś kolegę po fachu? ;)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 wyjeżdżającej o ok 14.40 ze Środy Śląskiej w stronę Lubina.. łapka ode mnie była a kolega się chyba patrzył, ale jechałem busem ;)
Kto dziś we Wrocławiu mi machał z szarej 156 ? :)
Pozdrawiam kierowcę Alfy 156 na rejestracji DZA mijanego w niedzielę wieczorem w okolicach Karkonoskiej. Prawdopodobnie Baruś jechał do Wrocka?
Pozdrowienia dla błękitnej 156 DSW stojącej w korku w Pradze po 15. Jechałem obok ciebie bordowym Kangoo
Srebrna 156, tablice POT, oramkowana - dziś trochę przed 9tą na Sobieskiego leciała tuż za mną w stronę miasta. Pozdro
Ekierto widziany koło stadionu kolejarza opole:D Widzę że alu zmieniłeś na 18"
Pozdrowienia dla kierowniczki ze srebnej 159 która mi dziś machała we Wro ( zapomniałem na jakiej to było ulicy :P ) jechałem czerwoną 156sw...oraz dla kierownika stojącej czarnej 166 na klubowych ramkach na Rydygiera koło szpitala :)
Pozdrowienia dla Patrycji widzianej wczoraj kolo tesco :) pomachane i odmachane :) Wesolych Swiat wszystkim!!! :)
Dziś po 11 widziany prawdopodobnie Lord1988_rr, ale mam co do tego wątpliwości.
Srebrna 166 przed FL z antenką od cb radia na klapie na skrzyżowaniu Partyzancka/Wrocławska.. więcej szczegółów nie widziałem, ale na 97,54 % była z tyłu klubowa ramka ;D
Wczoraj droga Legnica Złotoryja 3 mijane alfy 156 156 i 166 i 3x odzew był normalnie w szoku byłem :):):) Pozdrawiam :):)
A ja pozdrawiam kierowce czarnej 156 SW przyspawanej do lewego pasa ktorego minąłem PUSTYM prawym na Psim Polu na wysokości stacji Lukoil po 21ej i mignąłem awaryjnymi, ale chyba nie zauwazył bo miał przyspawany telefon do glowy