niedziela spoko o której?:) tylko żeby była frekwencja duża:)
Printable View
niedziela spoko o której?:) tylko żeby była frekwencja duża:)
W sumie też mogę podjechać :]
Ja jak dożyję to również :) zależy jaka godzina :)
Kurde mnie nie będzie... ;/
Ja tez nie dam rady :(
dejot widziany dzisiaj okolo 12 na zielonej ;)
Godzinę sie ustali jutro, niech każdy napisze jaka pasuje i jakos sie dogadamy:-)
ale jak bedzie padał deszcz to nie ma sensu się spotykać a jak bedzie ładnie to jak najbardziej :)
Patrzę na pogodę i ma jutro padać...wstępnie możemy sie umówić na 16. Jak nie będzie lało to można przyjechać:-)
witajcie:) z dzisiejszego spotu chyba nici bo pogoda jest jaka jest no ale jak przestanie padać to sie spotykamy o 16?:)
Ja sie pisze na 16:-) jesli przestanie padać...
Widac zainteresowanie spotem ogromne :) jak pogoda bedzie w miare to podjade zobaczyc czy ktos sie pokazał
Podjadę sprawdzić Łukasza ;)
a wie ktos co sie z Pawlem dzieje bo cos go nie ma ostatnio na forum i zaczynam sie troche martwic??
Paweł odpoczywa po urlopie:)
aa to serio jest w Chełmcu... ? ? Nie lepiej Galeria SANDECJA ? Przynajmniej jak bedzie lało to dach nad głowa jest :)
Chelmiec to był pomysł na ładna pogodę...bo fajne miejsce:-)
Dzięki za troskę:) mom się dobrze poza zdrowiem ale jest ok
Dokładnie jednocześnie chwytając depresje przed powrotem do pracy heh
Zamysł był by być lecz coś mnie rozkłada jakiś wirus więc nie dam rady a wole się podleczyć by nie zgłosić na bezczelnego L4 po urlopie:) także miłego spota, btw. ost. z Molem się widziałem to padł zamysł także trzeba się zdzwonić, pzdr!:)
Ja jestem za. Z racji pogody proponuje parking ale w 3koronach;-) co Wy na to??
dzisiaj jest niedziela będzie problem z miejscem na 3K nawet na poziomie -2, może zostawmy po stremu i spotkajmy się na Sandecji na końcu parkingu
czyli sandecja o 16?
Mi pasuje
dobra podjade na czy ja jako pasażer bo po sobocie trzeba uważać:) chyba że ktoś coś dziś jakieś piwko?:)
Ja o 19 mógłbym być na sandecji...
ja też bede o 16 może kilka minut po;p
To ile będzie aut??:-)
Ja leże pod kocem i cierpie, pozdrawiam i życzę udanego spotu!
kto leci 5.10 do Brzeska?
perfumy w szklankach na lodzie:D