Ja znalazłem właśnie 2006 za 18 000. Może się przejadę zobaczyć ale import z Italii to też tak jakoś mnie trochę odstrasza
Printable View
Ja znalazłem właśnie 2006 za 18 000. Może się przejadę zobaczyć ale import z Italii to też tak jakoś mnie trochę odstrasza
Wiecie może czy w silniku 2,2 JTS były jakieś różnice w wersji poliftowej ?
Nie widział ktoś czegoś rozsądnego z tym silnikiem ? Diesel u mnie to ostateczność, pokonuje rocznie 10-15 tyś km, więc nie uważam diesla za konieczność, tym bardziej że do roboty mam 13-14 km ...
- - - Updated - - -
ja pieprze fotel wygląda gorzej jak w mojej Vectrze która ma 300k ....
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6ya1dX.html
No troszkę zniszczony, ale za to felgi piękne :).
Co do przebiegów to się nie ma co oszukiwać, że większość jest kręconych... Diesel robi średnio koło 50k na rok.
Panowie tak bardzo obiektywnie
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6y9Scp.html
Czy z zdjęć ktoś wnioskuje że z tym coś nie tak ?
Jaka wg. Was może być realna wartość tego samochodu jeżeli wszystko jest z nim w porządku ?
Wydaje mi się że to jeden z lepszych 2.2 JTS z ogłoszeń na chwile obecną... i zastanawiam sięnad nią bardzo poważnie.. Jakieś sugestie ?
tak, nawet to... musze coś kupić bo szwagier się już ze mnie łacha i straszy że mi bmw swoje sprzeda...
Jak bedziesz patrzyl na innych a nie na siebie i kupisz "beleco" pod wplywem presji to nie narzekaj pozniej... Teraz szukajac dobrego bezwypadkowego samochodu uzywanego musisz liczyc naprawde na farta... Marka nie ma tu nic do znaczenia...
Wysłane z S6
gavu nie o to chodzi ale przez 4 miesiące nie znalazłem nic nawet wartego drogi... a naprawdę nie mam wygórowanych wymagań... jestem nawet w stanie odpuścić skórę, xenon.. ale kombi z silnikiem 1,9jtdm 2,4jtdm lub 2,2 jts musi być + nie jasny welur (mam maluszka+wędkowanie) uparłem się na czarne, ale rozważę brąz, czerwo...
pisałem przecież ze to rocznik 2007. Co do 2.2 jts to być może zobaczę jedną sztukę w ten weekend i może drugą 1.9. Dam znać czy jest się o co szczypać :P
- - - Updated - - -
bo ja wiem, w Białymstoku jest jedna czarna 2.2, w sumie za 19k nawet zaczyna być interesująco jak doposażysz o letnie alusy (jest na stalowych zimowkach) oraz dołożysz drugi kluczyk. Przebieg 135k realny (sprawdziłem) chyba łańcuch do wymiany bo głośno pracuje silnik, ale to też może być wina oleju bo interwał 30k zdecydowanie przekroczony. Długo już stoi, chyba od lutego i teraz znowu się pojawiła
W szczecinie masz jedna 1.9. Sprzedaje dealer fiata wiec zawsze można się do FAPu na skargę udac ;) Tyle ze sprzedaje się jeszcze dłużej niż ta z Białego. Cena oscyluje z zakresie 22-24k wiec mysle ze za 21k oddadzą jak będziesz zdecydowany. Szczecin zdecydowanie mi nie po drodze. Jak coś ci jeszcze się spodobało, to pisz. Jest duza szansa ze coś wiem więcej na temat tego auta jeżeli to jest 9 w wersji SW :)