hehe ale jak w wyscigu mozna bylo oszukiwac??:) hehe porazka byla dotkliwa a wygrana w wielkim stylu:) jak mnie wyrzucicie to z kim bedziecie jezdzic gdzies tam??:)
Printable View
hehe ale jak w wyscigu mozna bylo oszukiwac??:) hehe porazka byla dotkliwa a wygrana w wielkim stylu:) jak mnie wyrzucicie to z kim bedziecie jezdzic gdzies tam??:)
Sami tam ogladni 1 wyscig jak miales normalny gokard a nie ten szybki i wtedy zobacz jak szybko jechales
gdybys zauwazyl pierwszy gokard byl uszkodzony i nie jechal prawie w ogole i po moim przejezdzie zostal odstawiony do pit stopu :) hehe 2 wyscig widziales??z ostatniego miejsca bylem 3 a przez dluzsza chwile 2 ... wiec byl juz postep a 3 i 4 wyscig to juz byl wasz pogrom .... wiesz trening czyni mistrza :) Vettel nie odrazu byl pierwszy w kazdym wyscigu prawda?? a teraz?? prawie kazde GP jego to samo bylo ze mna hehe :)
Wiem wiem przegrana zawsze boli :)
Nie zapominaj ze w 3 wyscigu dalem wam pol okrazenia forow :) a i tak 3 razy wszystkich zdublowalem :) hehe
no dobra nie bede sie juz chełpił moja wygrana...dosyc tych sprzeczek wezcie na klate swoja porazke i bedzie po sprawie :)
nastepnym razem w poznaniu dam wam fory i napewno wygracie :)
A kiedy jedziemy??
to co mowicie ze fajnie bylo? :)
Nie moge kur...de z domu pisac na forum...
Chłopcy...... spokój bo piaskownicę zamknę i łopatki zabiorę. A i tak w realu jestem najszybszy.... :D :D :D
bylo zarabiscie :) no i oczywiscie zobaczymy jak podciagniecie swoje umiejetnosci w jezdzie i nie bedziecie krecili baczkow :) nawet na tych stabilniejszych gokardach :) w poznaniu mam nadzieje ze dacie wiecej z siebie :) i tak jak mowisz moze bedziecie mieli wieksze szanse na walke ze mna jak rowny z rowniejszym :)
a tak apropo poznania... jakie sa plany kiedy planujecie sie - my przejechac??
A co do vettela moze i nie jest najlepszy i jest troche arogancki no dobrze nie bede juz o nim pisal zrobie to dla CIEBIE :)
myślę że gdzieś na koniec sierpnia
oby nie poczatek wrzesnia bo mam weselicho a chce zeby prezes sie zrewanzowal :)