Zarejestruj ją i potem napisz że za niska ;)
Printable View
Panowie! (i Panie, bo trochę Was tu zauważyłem :-) )
Sorry, za OffTopic, ale po przeczytaniu wszystkich wpisów w tym temacie (nie pytajcie ile mi to zajęło :) ) nie mogę się powstrzymać.
Co ja bym bez Was zrobił! Niechybnie kupiłbym jakąś pięknie odświeżoną, ale tylko wizualnie Alfę, która rozkraczyłaby się gdzieś na trasie. Po tym wątku czuję się o niebo mądrzejszy. Zaraz przeniosę się do „Porad przy zakupie”, a potem Giełdy i zacznę bardziej konkretne poszukiwania, a tymczasem WIELKIE DZIĘKI, że Wam się chce i że się udzielacie w tej skarbnicy wiedzy. Największe propsy za praktyczne porady o tym, na co w GT zwracać uwagę i jak to sprawdzać. Kłaniam się.ZapiszZapisz
Witam
Ma ktoś z was koledzy na sprzedaż godną uwagi alfe gt ? Koniecznie 1.9 jtd do 21 tysięcy :) na ogłoszeniach olx,allegro itd. same "szroty"
Na wstępie chciałem się przywitać ze wszystkimi, jestem tu nowy więc wybaczcie mi ewentualne błędy :) :)
Chciałem się Was mocno poradzić w zakupie samochodu. Temat jest dla mnie poważny bo zakup planuje dokładnie od 20 marca. Trwa to długo, ale w miedzy czasie zdążył "wydymać" mnie handlarz. Sam postanowiłem znaleźć swój wymarzony samochód. Jeśli chodzi o kryteria to poszukuje Alfy Romeo GT z silnikiem 1.9 JTD w wersji Black Line najlepiej w kolorze białym lub czerwonym. Przecedziłem już setki ogłoszeń w Polsce jak i za granicą. Jestem bardzo wybredny - taki już jestem. Na aukcjach wpadły mi dwa ogłoszenia. Dlatego bez Waszej pomocy może być trudno.
Pierwszą, którą znalazłem na otomoto jest za 26.000 z 2006r. z przebiegiem 167000. Piękna biała perła z czarnym dachem. Widać, ze od miłośnika bo zadbana i dopieszczona. W wersji Black Line. Brakuje tylko ksenonów. Mam wątpliwości czy jest warta takich pieniędzy jakie chce właściciel.
Druga to czerwona GT z 2007r. z przebiegiem 88000 w cenie 25900. Wersja Q2 bez skórzanych foteli i czujników parkowania. Właściciel pisze, że odratował ją po poprzedniku więc odnoszę wrażenie, że też wkładał w nią serce. Prosiłbym o jakieś sugestie co do ceny, wyposażenia itd.
Podałbym linki, ale niestety nie mam uprawnień póki co.
Proszę o wyrozumiałość i z góry serdecznie dziękuję za okazałą pomoc w wyborze.
wrzuc linki z jakimis kropkami czy cos albo bez www
masz łeb , masz ch..j = kombinuj ;-)
jako nowy użytkownik nie chciałem naginać regulaminu :) :)
...allegro.pl/show_item.php?item=6457448382#98466bf211 pierwsza biała opcja
....otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-sprzedam-alfa-romeo-gt-q2-ID6yxciH.html#98466bf211 druga czerwona