nie ma zadnego argumentu zeby zmiany proxi robic ma raty
Printable View
nie ma zadnego argumentu zeby zmiany proxi robic ma raty
Zrobiłem tak jak mówiłeś i wszystko jest jak trzeba, dzięki!Załącznik 280585
Buongiorno :)
Czy mogę się dowiedzieć gdzie znajdę najnowszy soft/oprogramowanie/firmware do radia w mojej Giulii Veloce Q4 2018r ? :)
Radio posiada wyświetlacz 8.8" z AA oraz system nagłośnienia H&K :)
Dziękuję za odpowiedź :)
Pozdr
Grac
tylko po co wątki dedykowane, w których były linki? zaraz kolejny będzie pytał o to samo. Ten wątek tu to totalny śmietnik, bezużyteczny, bo googlowanie jak trafi do niego odsyła na złe strony (zależy kto ma jak ustawione wyświetlanie - ile postów na stronę, to się najczęścij nie zgadza z tym do czego linkuje google).
Czy są inni którzy się zgodzą ze mną że ten wątek powinien zostać zamknięty? IMHO szkoda w nim odpisywać bo wszystko idzie tak naprawdę w nicość, zaraz zakopane setkami kolejnych postów. w tym momencie wyłączam subskrybcję tego wątku i z zasady przestaję tu odpisywać - zmarnowany czas.
Jakbym znalazł konkretny temat z softami plus co i jak robić to bym nie zadawał pytań. Nie znalazłem to zapytałem i tyle.
Czy ktoÅ› jest mi w stanie pomóc i podpowiedzieć jak zrobić aktualizacje softu w radiu? í ½í¸Ž
Pobrać, wrzucić na pendrive, w opcjach radia w ustawieniach systemu włączyć aktualizację.
A na przyszłość wystarczy przeczytać instrukcję.
ED: dostałeś wcześniej linka gdzie jest wszystko bardzo dokładnie opisane włącznie z linkami do softu