A po co z trupem na przegląd jechać?Przecie dowód rejestracyjny wystarczy. :-P
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Printable View
A po co z trupem na przegląd jechać?Przecie dowód rejestracyjny wystarczy. :-P
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
z trupem to sie jedzie limuzyną na smyntorz abo do jakiej spalarni
Jak jadę na przeglad to często też im chcę dać dodatkowo na piwo, ale po to, żeby mi coś znaleźli.
Poważnie.
Z przeglądami to czasem jest po prostu tak że mam ochotę zatłuc gościa który to robi - usra się o jakąś głupią kontrolkę świecąca z poduszki i twierdzi że przez to przeglądu auto nie może przejść (niby jakim prawem? :O ) a zawieszenie mu każę przetrzepać dokładnie jak tylko się da (podkreślając że niedługo jadę na wakacje daleko i zrobię dużo kilometrów) to twierdzi że luzów brak i jest super, a po tygodniu przy okazji np. wymiany oleju okazuje się że drążki są wyebane jak nie wiem co i luzy jakieś na wahaczu.... paranoja..
Głupia świecąca kontrolka wyłącza cały system. Wiec jeżeli ktos wymusi ci pierwszeństwo tracisz żeby, łamiesz nos itd wiec jednak nie pierdoła a Twoje zdrowie.
Takie samo Twoje bezpieczeństwo jak sprawne hamulce czy zawieszenie.
Oskar oczywiście że ze świecącą kontrolką nie przechodzi się przeglądu. Zawiasu w alfie nie potrafią sprawdzać w SKP stąd pewnie problem...a tu ropzorządzenie...https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...,d.bGE&cad=rja
ciekawe tylko kto tak sprawdza pojazdy ;)
lolo - na wielu stacjach ( nie jak to u nas bywa ) to diagnosta wsiada do autka więc widzi kontrolki :-)
Aż ja to na stacji u siebie sprawdzę przy okazji przeglądu. Wyłączę poduszkę pasażera i ciekawe, czy się doczepi.