oj tam oj tam :D Ty lepiej nie wpadaj tylko przyjedź :D
Printable View
oj tam oj tam :D Ty lepiej nie wpadaj tylko przyjedź :D
Z przykrością stwierdzam że mnie nie bedzie, mam wypad do teatru z Żoną:)
ja na zadymke jazzowa (nie z zona) ale to w sferze to moze jakos wpadne na was a wy na mnie ;D
tak owszem :D potwierdzam ten piątek :D bo po takiej przerwie od Kejensi.....:P to az niezdrowo...:P
---------- Post dodany o godzinie 22:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:33 ----------
to jest jedyny,powtarzalny,niezmienny,niezastąpiony punkt programu :D:D bez tego to nawet GTA nie ruszy..:D
eheh krzyczec to ja bede ale jak zobacze tyle belli w jednym mscu;P qrde mam pomysl bo ja naprawde niewiem o ktorej dokladnie bede a poziom 4 to mi tyle mowi co nic moze da ktos namiary na siebie np tel i sie zdzwonimy? daremne wiem;) ale lepsze to niz po pracy szukac jakiegos poziomu:P bo moze mi dlugo zejsc ehehee
juz to widze jak sie zorientuje eheh w kfc w sferze 2 tez nigdy nie bylam wiec smialo mozecie sie mnie spodziewac kolo 23 hehehe;P niee no bede walczyc !;)
Trafisz na pewno :) wjedź na 4 piętro i wejdź do środka sfery 2 :) z lewej strony jest KFC zobaczysz reklamę :)
Ni ma auta ni ma spota:mad: :mad::mad: