Dokladnie dzis widzialem zaparkowana na parkingu vis a vis budynek C czarna 156SW na ramkach...czyja?
Printable View
Znowu przytrafiło mi się spotkać kogoś od nas i znowu nie wiem kogo :)
Dziś tj 7.03.2010 godz 7.40 około mijałem w Sosnowcu na ul Mikołajczyka kogoś od nas Alfa chyba 156 a raczej napewno, zobaczyłem tylko to, że Alfa i ramki od nas :D
Pozdrawiam teraz bo na drodze zanim się połapałem było już za późno ;)
pozdrawiam kierownika SG srebrna na ramkach pod tesco w sobote
oraz dzis w zabrzu srebrna 156 Sy pomachane odmachane :D
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej GT mijanej wczoraj w okolicy Krzeszowic, piękna sztuka:D Ogólnie na spotkanych około 6-8 Alf, tylko połowa odpowiedziała na pozdrowienia, niektórzy patrzą się i nie wiedzą o co chodzi:confused:
Pozdrowienia dla kierownika 156 ktory przed chwilka wyjezdzal z oisiedla ogrodzonego na Rydla, stalem na balkonie oisiedle wczesniej i palilem to by glupio wygladalo jakbym machal ;]
Ps, moja wyglada identycznie, chociaz spod tego blotka ciecko kolor bylo zdekodowac, nero? :P
Pozdrawiam kierowniczkę 156 SW na blachach SR 71....i ramkach alfaholików. Ustępowałem jej dziś pierwszeństwa po zawracaniu koło Carrefour o godz. 15;30, a później tak się złożyło, że jechałem aż za nią na ul. Żużlową:) hehe niestety brak reakcji na pozdrowienie, hmm... może ktoś żonie samochód pożyczył hehehe:)
pozdrowienia srebrnej i granatowej ( chyba ) 156 widzianych na brynowie za OBI :);p
Ktoś z forum był wczoraj srebrną 156sw pod makro w Kr ok godz. 18.30? Blachy krakowskie, numeru nie pamiętam.
Coś Ci głośno piszczy:)
Oczywiście pozdrawiam:)
a ja pozdrawiam kierownika z 146 srebrnej na rej SMI 38.... na klubowych ramkach stojąca w Mikołowie kolo dworca :)
Sudi ładnie dzisiaj na kampusie stanąłeś swoją Bellą ;)
Pięknie się razem prezentowały !!! pewni laicy stwierdzili że to lustrzane odbicie było :cool: