Pozdrawiam kolegę w ciemnej 147, smigajacego przez zdziarzec. Pomachane, odmachane.
Printable View
Pozdrawiam kolegę w ciemnej 147, smigajacego przez zdziarzec. Pomachane, odmachane.
Guciu wczoraj pod MCDONALD'S ok 22
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW omruganej na obwodnicy obok Polfy/Lotosa jakąś godzinę temu :)
Haha nie to ja, Krzysiu również pozdrawiam i kolego na RKL 5 min temu kolo praktikera na podkarpackiej ^^
Rkl pozdrawia Gucia
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT zaparkowanej ok 17 pod Czerwoną Torebką w Dębicy (chyba Monster?) oraz srebrnej 156 sedan RMI ze spoilerem na klapie, zauważonej na rondzie koło BP ok 18.
ostatnio chyba widzialem tez jakas 156SW z ramkami zaparkowana kolo domu gdzies w okolicach ul. Kołłątaja albo to jest chyba Konopnickiej w Dębicy. ktos kojarzy?
Wiec to musiał być Jacek lub jego żona ;-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam czerwone 145 jadące dzisiaj przez Hetmańska w Rzeszowie około 16 ;)
Tak 145 tez pozdrawiam^^ tyle ze minieta na obwodnicy na wysokości skrętu na podkarpacka^^
weloo mijałem Ciebie ok 16 na Wyzwolenia w nowym wozidełku. Nieźle się prezentuje ta Meganka :) pozdrawiam!
dzieki i rowniez pozdrawiam :)
Wrzuć Marcinie jakaś fote tego cuda do starego wątku ti :-)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Jak obfoce to zrobie nowy watek :D
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 SW mknącej ok godz.14,00 ul. Bat. Chłopskich :)
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej 147 obok której (prawie :)) stałem na wiadukcie przy Galerii Rze ok godz. 13 :) Bodajże RJA :D
Granatowa 159ka na Dębickich blacha widziana dziś w Podgrodziu mrugałem koledze z Fiata ale zero reakcji.
granatowa / fioletowa 156SW z rej RRS i ramkami widziana zaparkowana w lesie na łonie natury przy drodze z Lubziny na Okonin :)
Pozdrowienia dla Kolegi/Koleżanki Alfki widzianej dzisiaj w Galerii Echo w Kielcach około godz. 10 :)
Który gamoń podniósł mi dziś wycieraczkę jak zostawiłem auto wieczorem na słowackiego?!
Pozdrowienia dla Psylo, którego widziałem dzis na Dominikańskiej ;)
Kto jechał za mną w niebieskiej Brerze z klubowymi ramkami dziś około 17 na al. Armii Krajowej? Pozdrawiam
Ja :) Skręciłem koło Classica
Pozdrawiam!
Wczoraj na Rejtana, widziana czarna 147 z brązowymi felgami i wykończeniami, blachy RZE, tak nawiasem zapytam...co to za wersja?
pozdrawiam kolegę w czarnej 156 bez ramek na hetmańskiej obok stadionu stali około 13...oczywiscie odmachane :)
Czarne MITO na rzeszowskich blachach z ramkami dziś w małopolsce w miejscowości Michałowice.
Pozdrawiam serdecznie oramkowaną 156 na blachach RDE na drodze nr 73 Pilzno Jasło ( machałem z otwartej szyby :D . Machane również znanej i lubianej 159 na " włoskich " blachach RLS .... spotkanej dziś w Jaśle :D
Pozdrawiam właściciela/kę białej Julki widzianej dziś pod hotelem w Arłamowie.
Blachy LU 9**U
Oraz klubowa 147 mijanej dziś w Wojkowej ok godz 13, było machane:-D
pozdro dla xavixa (nie wiem czy dobrze napisalem bo taki jakis skomplikowany nick) widzianego w Przyborowie na rowerze
Inną włoszczyznę też zapraszacie czy pogonicie jakbym kiedyś spontanicznie wpadł Lancią? Bo Alfy na tą chwilę mi brakuje ;/
O Maciek ożył, nawet i niemiecczyzna przyjeżdża :D