Który to mnie podpuścił na Armii Krajowej z 1,5h temu ? :D
Jakaś czarna SW bez ramek :D
Chwilę później miałem prawie mokro w spodniach, bo policja przede mną włączyła sygnały, ale laweciarza ściągnęli :D
Printable View
Który to mnie podpuścił na Armii Krajowej z 1,5h temu ? :D
Jakaś czarna SW bez ramek :D
Chwilę później miałem prawie mokro w spodniach, bo policja przede mną włączyła sygnały, ale laweciarza ściągnęli :D
Srebrna 166 DDZ dzisiaj po 8 skręcająca z Klecińskiej w Grabiszyńska
pzdr
Kogo to czarniutka 159SW(nie oramkowana) wczoraj pomrugała tak ładnie na światłach w Lubinie obok Orlenu na wylocie w stronę Legnicy ?(odmrugałem awaryjkami;))
Kierownika pozdrawiam...;)
Dawid_Zielu widziany wczoraj na Piłsudskiego jak przelatywał obok Statoilu :)
Ano przeleciałem tamtędy. Sorry że nie zauważyłem, leciałem zamyślony do szpitala na "kombinat".
wczoraj na odrodzenia widziana czarna alfa GT na ramkach, a dzis alfa 156SW Patrycji niedaleko galerii Cuprum
Dzisiaj ktoś mi wsadził zza wycieraczkę wizytówkę Alfaholików, stałem na wrocławskiej w Ząbowicaaach. Czyżby Baruś? :-D
Pozdrowionka dla chyba 2? srebrnych przedliftowych 156 (sw i sedan) mijanych dziś przed Leśnicą i w Krępicach ;)
A może to ta sama? :D
Pozdrawiam kierowcę srebrnej Alfy (chyba 156) który mijał mnie dziś koło godziny 16 na ulicy Kolejowej we Wrocławiu. Ja jechałam czarną 147 po lifcie i niestety zanim zdążyłam odpowiedzieć na pozdrowienie było już za późno :) więc pozdrawiam kolegę teraz :)
hehe ciekawy zbieg okolicznosci :D rowniez pozdrawiam :)
Ja w piątek mijalem się z srebrną poliftowa 147 w okolicach Krzyżanowic. Miala ramki klubowe i nieźle grzala ;-)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
ja miajm prawie codziennie 166 na osobowicach we wrocku na ramkach klubowych pozdrawiam
Ja wczoraj również dwa razy przejeżdżałem tą drogą :D. Pierwszy raz ok 12 jak jechałem do Wro i później ok 16 wracałem. Więc można też podejrzewać mnie :D. Jeśli była łapka w górze albo mrugnięcie xenonem to na pewno byłem ja bo zawsze tak robię jak widzę Alfę. Pozdro
Pozdrawiam kolegę z czerwonej 147FL na blachach DKL z którym jechałem od DZA :)
Nie spodziewałem się, że będziesz mnie gonił :D Gdzie jechałeś ? :D
Pozdrowienia dla pani z czerwonej 159 z klubowymi ramkami,która mijałem dzisiaj w Ligocie Piękne.Była rączka
Morspl - śmigasz na DWR może ? :)
A ja dzisiaj wracałem Busem z pracy i na wjeździe do Lubina przed 16 widziałem srebrna 166FL i ciemną 156FL :) Obie z ramkami, i obie na DLU ;)
Pozdrowienia dla 156 CW DZA oramkowanej, stojącej ze mną dziś na światłach pod Statoilem na ulicy Smoleckiej i pl. Strzegomskim ok godz. 18:)
Przekażę żonie pozdrowienia.
Pozdrowienia dla srebrnej 166 na blachach DLU widzianej dzisiaj na Szwoleżerów w Legnicy ;) Ja stałem naprzeciwko ;)
Czyżbu Młody88 był dziś swoją 156 pod realem :)
CW - Crosswagon Q4, wygląda jak 156 w SUVie :) strasznie wysokie zawieszenie - chyba, że modele mylę. Mam na aparacie nawet zdjęcie ;) więc jak się zgłosi ktoś to prześlę ;)
WOW ! :) CW z ramkami to już na bank nie widziałem :) Myślałem, że literówka się wkradła (podeślij na: melex81@op.pl :) )
Kogo goniłem, żeby się zrównać i machnąć ? :D - 156SW, która zjechała za mną na Psie Pole :)
Kto na DZA w ciemnej 156 bez ramek machał mi dzisiaj ok 18:30 na wąskiej uliczce mojego osiedla? ;)
I pozdrawiam też Mumina, widzianego twarzą w twarz, w piątek pod Koroną. Mam nadzieję, że doszedł już do siebie po tym, jak rzuciłam się entuzjastycznie witać go :cool:
- - - Updated - - -
Mnie, przez chwile chciałem cię zatrzymać, żeby pogadać ale musiałem na chatę ścigać, może innym razem. Pozdrawiam z Psiaka.
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/doln...#ixzz2PuKIm03F
Jakie 'BEZ RAMEK' ?! :D
Gdybyś napisała 'bez kratki zderzaka' to bym się zgodził :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/02/280.jpg
Ja byłem oglądać znajomemu auto na osiedlu eMKi :D i też się spieszyłem, boM umówiony był ^ ^ :)
Pozdrawiam :)