z tego co tu piszecie to mój prawie ośmioletni diesel z przebiegiem ok 131tkm nie ma racji bytu na tym świecie :)
Printable View
z tego co tu piszecie to mój prawie ośmioletni diesel z przebiegiem ok 131tkm nie ma racji bytu na tym świecie :)
tylko za te perełki trzeba odpowiednio więcej wyłożyć talarów :)
pisałem już nie raz, nikt z nas nie sprzeda dobrego autka za psie pieniądze :)
no bo pózniej płacz i lament że w autku wszystko się sypie itp
w polskich ogłoszeniach są też wystawione wg mnie zdrowe i dobre autka a jakos nikt z noszących się z zamiarem kupna tu o nie nie pyta
No znalazlem osoiscie cos takiego
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6y9kNf.html
i czekam na wypowiedzi na temat powyzsze Alfy:) chyba ze ktos przypadkiem przegladal ogloszenia i znalazl cos rownie ciekawego, naprawde bede wdzieczny. Ja osobiscie wiem tyle ile przytalem na forum w ciagu 4 miesiecy:) ale na pierwszy rzut oka ciezko nadal mi cokolwieki powiedziec;) takze prosze o porade duzo bardziej doswiadczonych forumowiczow;)
Poproś o VIN i w ASO niech ci podadzą przebieg po 2 i 3 latach. To ci powie ile to auto ma naprawdę przejechane. Polski właściciel pewnie nie kręcił, ale możliwe że taką kupił. 8 letni samochód z niemiec, tam jeździł przez 5 lat... na moje oko brakuje co najmniej 60-80 tysięcy na zegarach. Zakładając delikatne traktowanie. Gdyby to był ford, opel albo coś z VAG'a to spokojnie to auto miałoby realny przebieg powyżej 300 aktualnie.
a kto Tobie mówil ,ze sie nie dopcham ,mam szwagra który zajmuje sie tym dziełem ,od czasu kiedy jeszcze auta do nas przyjeżdżały z wymontowanym zawieszeniem i silnikiem, wiec mi nie imputuj , ze sie nie dopcham, a po drugie nie tylko auta z zachodu jeżdżą po naszych drogach ,
fakt ja nabylem obecny wehikuł z przebiegiem kolo 180tys. i to polski po flotowiec , z oryginalnym sprawdzalnym przebiegiem