Teraz skonczylem ażury leżą jak suka przy swoim panu hahah
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Printable View
Teraz skonczylem ażury leżą jak suka przy swoim panu hahah
Pozdrohttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/09/90.jpg
Wydymione samsungiem.
No to jeszcze tutaj. Pozdro dla czarnej 9 spotkanej wczoraj na autostradzie pod włocławkiem na blachach sc.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozdrawiam kierowcę srebrnej Gtv widzianej 08.09 na skrzyżowaniu przy Sokolskiej w Katowicach :D
Pozdrowienia dla 159 w Gliwicach, pomachane i dla prawie bliźniaka GT pod galerią w Knurowie :-D
Pozdrowienia dla Czarnej 159 na ramkach :) Chorzów ul. Stalowa jakieś 5 min. temu . Grafitowa 156 :D
Biała 147 w bodykicie gra na zielonym alu wczoraj ok 16 na wiadukcie przy auchanie w Chorzowie
Pozdro dla 156 oramkowanej SC stojącej na Radomskiej przy magazynach w Częstochowie
Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka
Nie pozdrawiam oramkowanego debila w białej guliettcie "SB...." ktory dosłownie przed chwila pokazał mi jak sie wyprzedza prawym pasem dojazdowym na skrzyżowaniu ul. Francuskiej z Andersa w Bielsku Bialej. Przypominam Ci równiez drogi forumowiczu, iż na ulicy Francuskiej obowiązuje ograniczenie do 50km/h a Ty jechałeś grubo ponad 120. Ponadto, sam osobiście wydzwonilem tam swoja 156tke zderzajac sie z sarną. Sarenki uwielbiają hasać sobie przez ta droge. Szkoda by bylo takiej pięknej białej Gulietty.
Frank
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej gt na SZA. Jechalismy razem od makro az do zjazdu do Łęki.
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka