panowie - gokarTy kur***** !!!!!! :D
Printable View
panowie - gokarTy kur***** !!!!!! :D
Witam! jestem tu nowy czytałem ten wątek i uważam, że czas juz na zmiany. Kto jest za??
hehe jakie zmiany?
aaaaa że ci co mówią że się pojawią a nie przyjadą dostaną bana? :D
Karsto moze to tylko po prostu prezesura dala Ci wygrac? ;p
Jakie zmiany ?
---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Oooo Ciii bo chyba sie udalo..
haha nowy prezes nadchodzi!!! Niech tylko świtała to przeczya to się wścieknie haha
Nikt nie dal mi wygrac sam wzialem sobie zwyciestwo....wygrana o kilka dlugosci to tam nic ale wygrana i zdublowanie trzykrotne to juz niejest przypadek :) tego bede sie trzymal...
A co to za nowy "prezes" sie pojawil o co ci chodzi z tymi zmianami??cos sie nie podoba to zapraszamy na lotnisko w niedziel to przedyskutujemy zmiany :)
Ale niestety zapewne nitk nowy sie nie pojawi jak to zawsze bywa... jednak jakby co bramy na lotnisko sa otwarte spocik mysle jakos 14-15....moze wczesniej??
Ja w ta niedziele od piatku bede w poznaniu auto robil, wiec nie bedzie mnie, ciezko z czasem ostatnio sie zgrac..;/
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
Spoko Michu, nie da rady, nikt tak prezesa jak Tomasza nie zastapi ;p
no wiesz... może Panie PREZES napiszesz coś więcej o tych zmianach co?? a potem pomyślimy
Najpierw nowy pan "prezes" musi zrobic wkupne, po nowej belli dla kazdego, wtedy dopiero mozemy zaczac rozmawiac o czymkolwiek ;p
no ale jak narazie widac to cisza tylko i "nowy prezes" sie nie odzywa za bardzo na niego najechaliscie :)
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 14:53 ----------
a jak prezes i vice po GOKARTACH :) pozbieraliscie sie juz??moze koledzy i kolezanki zrobimy jakis spocik z piwkiem gdzies co WY na to??A nie zawsze jak abstyneci:) Slavol moge CIE przekimac jakbys chcial :)
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
"prezes" jaki masz motorek w swojej belli?? tak z ciekawosci pytam