Rzeczywiście fajna :D Ale czekam na polifta :P
Printable View
Ktoś ją już oglądał: https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...5-IDnTJL6.html
Gadałem z właścicielem - jest tam do zrobienia((łożysko przód, wyciek pod deklem silnika, tuleja tył, korektor hamowania - no chyba że już są zrobione) ale nie licz że ktoś ją oglądał. Z tegop co pamietam przez cały miesiac dzwoniła do niego aż 1 osoba, a sam właściciel stwierdza że Gtv jest samochodem "niesprzedawalnym". Moim zdaniem jak ktoś szuka gtv ph1 to jest to obecnie najlepsza okazja na rynku. Najlepiej samemu pojechać zobaczyć, sprawdzić i kupić :D
Gtv w ts faktycznie jest ciezko zbywalnym samochodem :)
TS-y się sprzedają ale limitowane edycje.
Wiadomo też, że więcej osób szuka Ph2 :)
To chyba ja jestem wyjątkiem, zdecydowanie Ph3 na pierwszym miejscu, ale gdybym kupował drugi egzemplarz, to właśnie jak najstarszą Ph1.
Póki co, na razie spotkałem 1 osobę, której przedliftowe wnętrze podoba się bardziej od poliftowego :)
Poza innym wnętrzem w Ph1 jest też lepsze trzymanie foteli oraz gaz na lince co daje niespotykany już efekt "dzikosci".
Ps. Mogę być nieobiektywny bo mam Ph1:)
W przypadku V6 tak. W przypadku TS-a elektroniczna przepustnica wjechała dopiero w 2000r. :)
A z tymi fotelami to ciekawa uwaga, zwłaszcza że to trzymanie boczne poliftowych jest żadne. W ogóle te fotele dużo lepiej wyglądają niż się na nich siedzi. Raz przesiadłem się ze swojej do GT ze skórami, aż nie chciałem wysiadać ;)