Ja zdjąłem z mojej w Giulii całoroczne opony, jakiś sobie nie wyobrażam na takich słabych oponach jeździć. Wskakują Michelin pilot sport 4s
Printable View
Ja zdjąłem z mojej w Giulii całoroczne opony, jakiś sobie nie wyobrażam na takich słabych oponach jeździć. Wskakują Michelin pilot sport 4s
Ja od siebie polecę michelin ps4. Jedyna ich wada to, ze są głośne. Tak poza tym opona rewelacyjna w mojej opinii. Nie płynie jak ciepło, nie ugina w zakręcie, na deszczu trzyma super. Do tej pory nr1 dla mnie to był gy eagle assimetric 3 i tez mogę je polecić. Ps4 wydają mi się jednak lepsze. Do tego na 19 komfort bardzo dobry (nie rf). Jak ktoś chce budżetowa oponę to Dębica presto uhp2. W tej cenie raczej konkurencji nie ma. Tylko rozmiarów w 19 nie ma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
PS4 po 20-25 tkm będzie na śmietnik- przerobiłem 2 kpl tych opon w Giulietcie TB120 - 2 wady - opona głośna i bardzo szybko znika - jakby mnie kto pytał - nie polecam.
Czy ktoś może odpowiedzieć odnośnie tej tolerancji? Czy jeśli założę nowa oponę z bieżnikiem 8,5mm a druga ma powiedzmy 6 to czy dla kontroli trakcji będzie to problem ?
Opony letnie i jak je skończę to kupię inne i na pewno już nie RF
Może ktoś zdjął i chce odsprzedać taką trochę zjechaną? [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jaki rozmiar?
No to słabo :/ zobaczymy ile u mnie pojeżdżą. Jak narazie jestem bardzo zadowolony, ale zrobiłem na nich 3,5tys. Na mercu mam teraz Dębice i po 30tys tez średnie już są. Liczyłem, ze zrobią 35-40tys. Jak tyle przejada, to duża szansa ze kupię je znowu. Auto super się na nich prowadzi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja po wizycie u Rałała (vel [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]), miała być wymiana tylko felg, a skończyło się na wymianie filtra kabinowego (poszło sprawnie +- 10 min z przerwami - szacun :) , ozonowaniu i montażu końcówek karbonowych - także sporo pieczeni upieczonej na jednym ogniu ;) plus naprawa opony, gwóźdź więc ogólnie bardzo dobry timing :)
oto moja strzała (jeszcze tylko przyciemnienie tylnych lamp i mój projekt skończony):
Załącznik 270163
Załącznik 270164
Załącznik 270165
Polecam [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]a, na pewno jak będę w pobliżu Częstochowy to zaglądne ponownie :)