@up
Skoro auto mam z 2018r oraz wersję MV/TV 081.000.004 to aktualizować najpierw do A85 a potem do A90 czy o strzału najnowszą ?
Printable View
@up
Skoro auto mam z 2018r oraz wersję MV/TV 081.000.004 to aktualizować najpierw do A85 a potem do A90 czy o strzału najnowszą ?
@up
To jeszcze jedno pytanie ;)
Czy to co jest napisane na zdjęciu może też dotyczyć mojego auta czy nie ? ;)
Dzięki za odpowiedź i cierpliwość ;)
Załącznik 280630
Witam. Niedawno zakupiłem Alfę Romeo Giulia 2.0 280 km w wersji amerykańskiej. Oddałem auto do mechanika na wymianę oleju i filtrów. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie jest filtr paliwa w tym aucie bo facet nie mógł go zlokalizować. W Fieście miałem to samo i okazało się że filtr jest w zbiorniku paliwa i się go nie wymienia, może w Alfie też tak jest.
Chyba we wszystkich benzynach teraz tak jest. Przy pompie.
Gdzie jest schowek po stronie kierowcy, który jest w pakiecie convenience?
Pytanie, do czego realnie przydają się łopatki do zmiany biegów? Dzisiaj odebrałem Giulię (łopatki akurat były w wyposażeniu), jechałem po raz pierwszy dłuższą trasę samochodem z automatem i nie mogę nic złego powiedzieć, kiedy chciałem to przyspieszała tak jak chciałem. Łopatek ani manualnych biegów jeszcze nie używałem. Jeden plus to na pewno znam - będą wabikiem na dresiarzy podczas sprzedaży za te 7, 8 lat.
Szybsza redukcja niż kickdown, jazda sportowa, ruszanie bez dotykania drążka zmiany biegów.
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka