-
z racji tego ze dzis wybralem sie do Tarnowa postanowilem podjechac na Gore Marcina zeby obejrzec miejsce planowanego spotu(nigdy tam jeszcze nie bylem) i powiem ze jest to rewelacyjne miejsce na spota.Jest tam fajny malutki parking,a nawet ze 2,a nawet mozna stanac z boku tej drogi dojazdowej u samego szczytu.Jak nie bedzie wiele aut na parkingu(dzis akurat bylo ok.10 tam i kilka na drodze wiec bylo ciasnawo) to spokojnie miesci sie ok.20 autek.Miejscowa naprawde super.Plac zabaw dla dzieci,lawki,wiata,lasek(drzewa,cien i wiaterek), restauracja,ruiny zamku i bardzo ladny widok na Tarnow.Wiec kiedy to sie tam spotykamy??Mariusz Ty jestes dobrym organizatorem.Zachec alfaholikow;)
-
Ja proponuję 22 lipca, godzina 14.00 :) Zapisywać się, kto chętny :)
1. mariuszoles
2. ...
3. ...
Tak sobie myślę, że lepszy mógłby być ten parking większy położony niżej. Dlaczego ? Bo na ten położony wyżej, na przeciwko restauracji "Podzamcze" jest bardzo trudny wjazd. Jest tam nierówno i ciasno. W sobotę tam wjeżdżałem autem i miałem problem żeby wyjechać, musiałem to zrobić tyłem :)
W ramach imprezy można byłoby zrobić grupowy przejazd przez Tarnów - pojechać np. na górę ul. Krakowskiej, na ten plac na przeciwko katedry i potem jeszcze gdzieś, ale to jest sprawa otwarta - sam przejazd i ustalenie trasy, zobaczy się.
-
[QUOTE=mariuszoles;917483]Ja proponuję 22 lipca, godzina 14.00 :) Zapisywać się, kto chętny :)
1. mariuszoles
2.Czarny_28
3. ...
tak tak zdecydowanie ten nizej.Ja sam balbym sie probowac wyjezdzac na ten wyzej albo ta droga pod ruiny.To ja sie dopisuje do listy
-
1. mariuszoles
2.Czarny_28
3. Hundzflot7 ;)
-
to ja też się piszę :)
4. motyk84
-
No więc tak:
1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Hundzflot7
4. motyk84
Czekamy z uprzejmością na dalsze zgłoszenia :D
-
no i dupa zlocik fajny sie zapowiada a mnie nie bedzie :/ a takie pytanie z innej beczki jedzie ktos na ogolnopolski?
-
maciek ja moze sie wybiore ale to raczej bedzie spontan i na sama koncowke czyli weekend
-
No więc tak:
1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Hundzflot7
4. motyk84
5. Michał(Pliszka) - ja tak 50/50 ponieważ w sobotę 21lipca mam wesele więc wszystko zależy od stanu samopoczucia :D
-
pewnie ciul z tego wszystkiego wyjdzie ;(