Mam pytanie dla tych co montowali u siebie GMS'a montowaliście na metalowym koszu z zestawu czy na koszu który jest w alfie po uprzednim wymontowaniu poprzeczki na środku?
Mam pytanie dla tych co montowali u siebie GMS'a montowaliście na metalowym koszu z zestawu czy na koszu który jest w alfie po uprzednim wymontowaniu poprzeczki na środku?
Ja osobiście usunąłem poprzeczke z orginalnego koszyka. Orginał lepiej siedzi (pasuje) i dodatkowo ma dwie śruby "wewnątrz" koszyka co dodatkowo usztywnia całość.
Asus z Androidem - czasem brak ągonków
Ok będę rzeźbił w czwartek mam nadzieje, ze przypasuje w ori kosz i zamówiona plastikowa ramka tez będzie pasowała bo z tym widzę różnie bywa.
ja tez w ori montowalem trochę ciężko wchodziło ale pasuje i nic nie lata ;)
Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
Posiadam sony xav 602bt i też go montowałem w oryginalnym koszu, wystarczy tylko nity przewiercić i wyciągnąć poprzeczką, pasuje idealnie, można w razie czego bardziej uchwyty na koszu odgiąć jak by radio latało
Ori kosz lepszy od tego w komplecie z GMS-em. Z ramką zawsze są jakieś problemy dlatego najlepiej bez ramki tak jak na foto poniżej
Załącznik 211752
Okropnie wyglada bez ramki, mi udało się zrobić na szybko tak jak na ząłączonym zdjęciu. Muszę kupić jeszcze jedną ramkę plastikową i już na spokojnie równo ją dopasować, bo tą potraktowałem nożykiem w 10 min i przy okazji ułamałem nóżkę mocującą ;d
Jaco ,widzę że masz radio dokładnie takie na jakie mam chęć od strony estetycznej i cenowej, Android czy win, jak się spisuje jak gra może priv?
Pisalem kilka stron wczesniej o tym :) Android.
Mi również bez ramki średnio się widzi poza tym mam oryginalny amelininowy panel na konsoli, a jak wiadomo tego nie pomalujesz ;)
U mnie po dzisiejszym montażu wygląda tak:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/09/463.jpg