z początkiem marca ruszę z zawieszkami i dywanikami samochodowymi. co do zawieszek to jaki w końcu producent lepszy?
Printable View
z początkiem marca ruszę z zawieszkami i dywanikami samochodowymi. co do zawieszek to jaki w końcu producent lepszy?
dla każdego inny :lol:
Trzeba znaleźć nowego producenta :D Te przedostatnie zapachy to jakaś masakra, dwa-trzy dni i do wyrzucenia. Z tego co czytałem z tymi ostatnimi też nie było za dobrze :)
Ja mam chyba jeszcze kilka zapachów tych ostatnich .. bo po cholere to wieszać jak i tak wywietrzeje za 2 dni.
Mam schowany normalny odswieżacz, a jedna zawieszka sobie dynda.
Co ciekawe ... zawieszka z pierwszej tury - alpen dalej coś tam jeszcze pachnie ...
Może warto zobaczyć jak wyglądałaby sprawa z tymi wtyczkami do nawiewów - co ktoś kiedyś proponował?
O ile pamiętam to tam wchodziła w grę mniejsza ilość sztuk jak 500 - więc może warto by pilotażowo wypuścić pare set sztuk własnie tych >?
Sam co prawda mam rozszczał od 147 gdzie pasują, przez 156 gdzie idzie to jakoś zamontować aż do 166 gdzie to w ogóle nie pasuje ... Ale czemu nie ?
Miałem przez jakiś czas taki zapach z ambi pur .. i pachniał o wiele dłużej niż te ostatnie forumowe.
Jeżeli by długo ładnie pachniał to w sumie czemu nie, gdzieś tam by się jakoś zamocowało. Tylko i "zwykłych tekturek", też kilka sztuk by się przydało :)
Jak się zdecydujecie na wkładane do nawiewu to się piszę na kilka sztuk ;)
masakra , wczoraj otworzyłem następną zawieszkę a tu ... nic nie pachnie nawet jak nos przyłożysz to praktycznie nic nie czuć , więc włożyłem ją z powrotem do opakowania i nalałem olejku do kominków o zapachu niestety jabłka i nie powiem p paru godz ten olejek ładnie się wchłonął , ale czy to bd ładnie pachniało i dłużej niż 2 dni nwm .Dzisiaj zakupiłem sobie zapachy Refresh your Car i polecam ,nic nie dynda nic mocno nie wystaje z nawiewów i ładnie pachnie , co do trwałości wypowiem się za 2 tyg , ale sądze że 4 szt za 5zł i tak warto ,zresztą na autokącik.pl piszą ludzie że zapach nawet jeszcze lekko czuć w samochodzie po 2 msc , więc nawet jak te 2 tyg wytrzyma bd happy