Czarny kocur--- chyba dałem za nexenu 1245 zł komplet z 45 tyg 2014 chciałem 2015 ale nikt nie miał
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Czarny kocur--- chyba dałem za nexenu 1245 zł komplet z 45 tyg 2014 chciałem 2015 ale nikt nie miał
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Panowie krótkie pytanie. Wybór padł na Nexen N'Fera w rozmiarze 225/45/18 - tylko mam jedno do Was pytanie. Ta opony występuje w wersjach standardowej oraz XL. Powiem szczerze, że znalazłem w korzystniejszej cenie te XL - czy w czymś to przeszkadza, są głośniejsze? Czy może brać bez problemu?
A może ktoś z forum zajmuje się zawodowo oponami i jest w stanie podesłać na PW jakąś ofertę. Dzięki.
Tommy pisz do IceMana. Mi i kilku innym załatwił oponki. Ja jestem zadowolony z ceny.
Dopisek XL oznacza dodatkowe wzmocnienie opony. Z moich doświadczeń nie ma różnicy w głośności pomiędzy zwykła opona a opona wzmacnianą.
Pozdrawiam
Panowie proszę o poradę. Moje obecne letnie opony (Michelin Primacy HP) zapewne zakończą żywot po tym sezonie, toteż będę poszukiwał czegoś nowego. Na oku mam Dunlop Sport Blueresponse, Dunlop SP Sport Maxx i Goodyear Efficentgrip Performance. Mechanik bardzo za to namawia mnie na Uniroyale Rainsport 3 - tych pod uwagę nie brałem... Może szanowni koledzy jeżdżą na wyżej wymienionych i mogą powiedzieć jak ze względów użytkowych się one prezentują (głośność, ścieranie, spalanie?). Z góry dziękuję :)
Jakby ktoś podrzucił tani i pewny sklep ze świeżymi oponami to się również byłoby miło :)
PS. Rozmiar 225/50/R17 (niehomologowanych nie biorę pod uwagę)
Porządna firma oponowa to np. IamICEman :-D
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Kupon rabatowy 90-60-90 już nie działa, ostatnio jak zamawialem 4 opony w rozmiarze 18 cali to trzy przyszły w profilu 90 i jedna 60 :-D
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Aaa widzisz ja zamawiałem 19" i miałem właśnie taki rabat:-D :-P
To widać że Ice żągluje rozmiarami jak panna ..... :-P :-D :-D
Dzięki Panowie za info nt bodaj najpewniejszej firmy odnośnie opon ;) a może któryś z Was jeździ na wymienionych przeze mnie oponkach?
1. Dunlop Sport Blueresponse
2. Dunlop SP Sport Maxx
3. Goodyear Efficentgrip Performance
4. Uniroyal Rainsport 3
??