Franio wiesz coś o czym ja nie wiem ;)
Kilka razy byłeś i na forum nie napisałeś?Pogadalibyśmy chwilkę.Najlepsze jest to że jazzu mieszka obok mnie w bloku,Dominik na Felczaka.Jest nas kilku na podorędziu:) Oj Rysio Rysio;)
Printable View
No niestety tak wyszło. Jak już pisałem całe lato zleciało nie wiem kiedy przy remoncie nowego mieszkania. Nawet na Forum przez ten czas sporadycznie zaglądałem.
Ja całe życie mieszkałem na Niemierzyńskiej, a obecnie na Cienistej ( okolice Przyjaciół Żołnierza), tak więc nie daleko. Jeszcze będzie okazja się spotkać i pogadać ;)
PZD
Spoko Rysio rozumiem.Też mi lato zleciało na ogarnianiu samochodów itd.No fakt nie daleko więc będzie możliwość rehabilitacji z Twojej strony:)
A poza tym.Czyja 147 TI na klubowych na ZKA stoi akurat teraz na Wyzwolenia/Unisławy?
Wezwano mnie do tablicy, więc jestem. To prawda, że jestem na Felczaka. Auto stoi na Wąskiej, bo nie ma tam strefy:). Na podwórko nie wjadę, bo sreberko jest za niskie.
Z czyją 156 SW była rano przyjemność pod Kaskadą?;)
Wczoraj rano zdarzyło mi się jechać od pl. Rodła do Zamku K.P. razem z zieloną 156 na ZDR ale kierowcy nie pozdrawiam i nie życzę mu dobrze. Najpierw strzelił na czerwonym przez pasy a potem o mało nie wjechał mi do kabiny przez drzwi kierowcy.
Panie kierowco - orientujemy się na drodze!
dziś w Bydgoszczy na Unii Lubelskiej widziana czarna 159SW na czarnych felgach i z ramkami AH, tablice chyba WP....
dzisiaj koło 17 na Struga widziana ciemna 156 SW z ZKA
Pozdrawiam kierowcę czarnej Giulietty na klubowych ramkach, widzianego dzisiaj ok 13 w okolicach komuny paryskiej/przyjaciół żołnierza.
Kolega z czarnej 159 SW na klubowych ramkach coś bardzo niespostrzegawczy... Widziany dzisiaj przed 8.00 na skrzyżowaniu Chopina i Krasińskiego.
A derpin o 8.00 na krzyżówce Piastów i Ku Słońcu;)