Pozdrowienia dla Maxine obok której przejeżdżałem w poniedziałek ok godziny 9 na zbiegu Franciszkańskiej/Wojska Polskiego. Bezpieczeństwo na skrzyżowaniu przede wszystkim :D
Printable View
Pozdrowienia dla Maxine obok której przejeżdżałem w poniedziałek ok godziny 9 na zbiegu Franciszkańskiej/Wojska Polskiego. Bezpieczeństwo na skrzyżowaniu przede wszystkim :D
Jechalem z przeciwnej strony i specjalnie zwolnilem a ty krecilas glowa w prawo i lewo stad to bezpieczenstwo;)
ja się nie dziwię że się rozglądałaś, panowie na Twój widok mogą tracić panowanie nad kierownicą :P
[MENTION=49183]Snyp3s[/MENTION] dzięki i również pozdrawiam ! :D
Uff......... zazwyczaj takie przycinki o bezpieczeństwie w moim wykonaniu znaczą zupełnie coś innego, stąd moje pytanie :D :D
ale jak widać tym razem pełen chillout ;)
- - - Updated - - -
:girl:
chyba na widok Alfredy... może się popsuć, wiec nieskoordynowanie uciekają po prostu ;);)
tak tak ;)
Pozdrowienia dla@opozycjonista który dziś zawitał w Pabianicach.Biała GT zaparkowana niedaleko kościoła Św.Mateusza chyba jedna taka jest w łódzkim:)
Też pozdrawiam Opozycjonistę mijanego dziś na Wólczańskiej oraz kierowcę 156 GTA widzianego na Zachodniej. :)