Ja odpadam w ten weekend :-(
Printable View
Ja odpadam w ten weekend :-(
Michał to rzuć terminem i się dostosujemy :) Obojętnie kiedy czy to weekend czy w tygodniu byleby nie dziś bo dziś nie dam rady :)
U mnie najblizszy mozliwy termin to przyszly weekend wiec chyba raczej odpada:-(
Mam taką propozycję co do spota tzn. spotykamy się na Galerii Rondo w Bochni na górnym parkingu w tygodniu o 16.00 lub dopiero w sobotę o 8.00 i jedziemy wspólnie na grzyby :) Mam fajną miejscówkę na grzybki około 15 kilometrów od Bochni więc zapraszam Bochnię , okolicę oraz wszystkich zainteresowanych alfaholików z całej Polski :) Proszę napiszcie kiedy komu pasuje traki wyjazd :) Przy okazji kto będzie chciał to mu autko podepnę do kompa celem sprawdzenia co w naszych samochodzikach się dzieje :D
Znów cisza na forum :D To może sobota parking galerii godzina 13.00 , żeby w miarę ciepło było :D Co wy na to , kto się piszę ? :D
Mi pasuje , jak coś to wezmę lapka i pomieszam wam w samochodach :D
Mi takze pasuje :-D
Wysłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
Co z resztą ? Anet , Micrus , Foox , Michał(Pliszka) co z wami ? Jeszcze zimy nie ma i raczej was nie zasypało więc moglibyście się odezwać :P :D
ja w sobotę mam ostatnią popołudniówkę dopiero niedzielę mam wolną :( więc ja odpadam :/
W sobotę mam szkołe do późna :(.