a ja pozdrawiam tą wspaniałą Brerrę którą dzień w dzień mijam przy Nowinach na Uni Lubelskiej i zawsze nie mogę wyjść z podziwu... Jak ty sie nie boisz tak nią tam parkować :D
Printable View
a ja pozdrawiam tą wspaniałą Brerrę którą dzień w dzień mijam przy Nowinach na Uni Lubelskiej i zawsze nie mogę wyjść z podziwu... Jak ty sie nie boisz tak nią tam parkować :D
Hehe dzięki :D
Staram się parkować na tym szerokim chodniku, a i tak niebawem czeka ją parę poprawek :)
Pozdrowienie dla kolegi z czarnej 156 widzianej wczoraj na Rejtana :)
Pozdrowienia, Brera przepiękna, w sobotę miałem okazję podziwiać jeszcze jak stała przy rynku, pod teatrem maska, a wczoraj pomachane na drodze :)
W ogóle wczoraj dużo alfistów na drogach, tylko zjechałem z Rejtana, pod Tesco spotkałem kolegę w czerwonej/bordowej 156, również pozdrawiam :)
Musze się wybrać na spota w któryś piątek w końcu i przywitać ze wszystkimi nie zza kierownicy [emoji14]
Ostatnie dni jazdy po Rzeszowie o faktycznie wiele Alf z ramkami :) Ja też na spot muszę się w końcu wybrać, ale najpierw musimy się trochę wyszykować :D
Pozdrawiamy alfy :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/08/71.jpg
Oraz
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/08/72.jpg
I z niedzieli ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/08/73.jpg
Pozdrówka dla piknej "9" widzianej wczoraj w Podgrodziu,,,, odmachane!!!!!
147 z ramkami i rej RZE widziana dzis przed 20 na DK94 miedzy Swilcza i Trzciana na jakims zjezdzie z drogi na pobocze po stronie w kierunku Rzeszowa
EDIT
pozdro dla Wlodka widzianego ostanio kolo PKS w Debicy
Upolowana w sobotę w Sanoku:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...a-cam01771.jpg
Pozdrowienia dla właściciela.
Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej Brery RMI na klubowych ramkach która właśnie widzę na Orlenie przed Niskiem. :) ja nie do poznania jako forumowy bo jadę Lexusem pożyczonym. [emoji14]
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Ramzesa widzianego wczoraj w Kozłowie i Jacka widzianego w sobotę na Sandomierskiej w Dębicy.
srebrne 156 oramkowane i oklejone na rejstracji RSR widziane dzisiaj pod Unimetem w Tyczynie około 9 rano :) POZDRAWIAM! :)
Na 100 procent chodzi Ci o moją 159. Ja tam pracuje.
tfu! masz racje 159* ja byłem 156 ^^ :D
Pozdrowienia dla darka.ko , albo raczej jego ( chyba ) żony w alfie , widziane dziś w Przeworsku na skrzyżowaniu. Pomachane - odmachane.
ps : kota nie ma myszy harcują :)
piatek przed 8 zielona 156FL RDE z ramkami jechala za mna od Sandomierskiej do Pustkowa, pozniej przed 17 widziana czaran 156SW FL tez RDE na stacji paliw na Sandomierskiej.
w sobote srebrna 147 RDE z ramkami na parkingu pod Kauflandem gdzies kolo poludnia - kto to byl przyznawac sie ?
podjechales na parking, stanales na stanowisku tak jakby obok tego ktore bylo na przeciwko mnie tak jakby po skosie, zaparkowales ja wlasnie mialem wyjezdzac, mrugalem swiatlami ale nie reagowales dlatego myslalem ze moze ktos inny to podjechal
czarna 156SW FL widziana dzis w Brzeznicy ale blachy chyba RRS i ramki, ktoz to?
Pozdrowienia dla smoka spotkanego na obwodnicy w okolicy ronda na wielopolską.
Czarna 166 FL z rej RSR i ramkami widziana w Mielcu na parkingu kolo cmentarza w czasie pokazów
To byłem ja ! :) Pozdrawiam ! :) (Jej kolor to Blu Odissea <3 )
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 na ramkach wyjeżdżającej za mną z Galerii Rzeszów ~17:45 w czwartek.
//Sorry za blokowanie wyjazdu jeśli chciałeś szybciej.
Pozdrawiam granatowe 159 sw na ramkach stojące pod hotelem Iskra ;)
Granatowa 159 SW na ramkach (już nie)stojąca pod hotelem Iskra również pozdrawia ;)
Pozdrowienia jeszcze dla Radka i dla kolegi w 156 spotkanego pod Castoramą :)
Dzięki i pozdrawiam również :-)
pozdro dla smoka widzinaego wczoraj kolo Shella, mrugalem z Cromy ;)
EDIT
srebrna 147 RMIz ramkami widziana przed 18 na parkingu po Kauflandem w Debicy
Kto mnie podpuszczał z Łańcuta do Przeworska dziś wieczorem czerwoną 159 RPZ [emoji14]
Pozdrawiam
Pozdrowienia ze srebrnej 156 SW TI dla granatowej 156SW na czarnych kołach na skrzyżowaniu Kreczmara i Naruszewicza przy rynku :)
Widziana wczoraj w godzinach popołudniowych :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 sedan RZE, którą regularnie widuję podjeżdżającą/parkującą koło Uniwersytetu Rzeszowskiego od strony Kopisto :).
Wyjątkowo pozdrowienia ze srebrnej 145 dla czarnej GT widzianej na Słowackiego dzisiaj przed 17 :D Czyżby guciu w końcu wyszedł z domu ? :D
Tak również pozdrawiam 145 i Brere na RJS na dąbrowskiego minieta i tak Dzieciak to ja w koncu wyszedlem z nory xP