Do roweru ;) Nie no do 166.
Printable View
Paweł 3.2 szykujesz ??
Dejot wpierw trzeba sprzedac 159 a potem pomyslimy ale jak wiele razy mowilem 3,2 to je to:)
Wysłane z mojego HTC One
Belfer to mi szykuje kierownicę. Mam nadzieję...;)
to w niedziele spot kogo nie bedzie to dziad;D
Jak będę to się chętnie zjawię z moją padaką xD
a ja jak sie uda Szara GT:D
O widzisz !
Może też się pojawię, jak odbiorę swoją od lakiernika. Na razie co dzwonię to jeszcze nie gotowa i już mnie to wk.....
Moze i ja zawitam:)
Wysłane z mojego HTC One
Paweł urobiles juz Belfra:D?
Bym mial na to jeszcze czas, i by jeszcze podjechac to by bylo fajno;)
Wysłane z mojego HTC One
http://moto.onet.pl/aktualnosci/alfa...delu-159/6bc5j
Oby to nie był kolejny kit. :) Zdjęcie raczej fałszywka ale jeżeli to prawda... Odzyskam wiarę w przyszłość tej marki. :)
Przy okazji pozdrawiam wszystkich.
Michał żyje!!!!!!!!!!!!!! Może na spot wpadniesz??? Jeśli się wstydzisz cytryną to ja pandą przyjadę żeby Ci raźniej było :)
E no luz kiedyś nawet brudną przyjechałem. :) Jeżeli spot będzie po andrzejkach to nie wiem czy dotrę bo może być grubo. :) Ale chętnie was jeszcze odwiedzę. :) A zwłaszcza jak Łukasz uzbiera na paliwo żeby GTA do nas przygonić. :P
Ooo Michał, jeszcze Ci się Cytryna nie znudziła?? :D
To jak będzie jakiś spot w niedziele czy kac nie pozwoli? ;)
Wyslane przez Blue&Me
Ja się piszę, może jeszcze kogoś zgarnę.
Może ja też ;)
Wyslane przez Blue&Me
Postaram sie być.
A gdzie jak co?:) troche zimno sie juz robi
Wysłane z mojego HTC One
Moze sandecja ?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Może i ja się pojawię tylko jeszcze nie wiem czym...
Tymczasem mam prośbę do Was, żebyście pomogli w głosowaniu na przedszkole mojego syna: http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...szkolakow.html
Nie zakladam ze dotrwam do starosci;) sandecja wsumie zla by nie byla
Wysłane z mojego HTC One
Jak będzie GTA choćby mnie mieli na noszach przynieść BĘDĘ! :) Więc śledzę wątek jak Łukasz się zdecydujesz to wpadam. :)
Materialista!:)licza sie ludzie;)
Wysłane z mojego HTC One
Ja i Luke też będziemy, niestety nie V6 :P Ona odpoczywa do wiosny :)
Też postaram się przyjechać ;)
To jaki czas i lokalizacja?
Wyslane przez Blue&Me
Moja Alfa nareperowana po sarence, więc chętnie wpadnę ;) Dla mnie im później tym lepiej, bo nie wiem o której wrócę z Krakowa.
17,18?
Wysłane z mojego HTC One
Ja jestem bardziej za 17 ale się dostosuje jak będzie o 18
Wyslane przez Blue&Me
mi obojętne to niech będzie 17 i Sandecja, wezmę herbatę do termosu by nie zamarznąć;)
Jednak GTA potrafi szybko do domu przywieźć:) Dzięki za spota Panowie i Pani.
Zdjęcia z dzisiejszego spota. Dzięki za spota! Było zimno, herbata była, daliśmy radę :D
https://plus.google.com/photos/115492264180566791252/albums/6087582983162938737
Dzięki za spotkanie. Szkoda ze takie krótkie, ale dźwięk GTA sprawił że będę miał dobry humor przez cały nadchodzący tydzień :)
Pozdro i do zobaczenia mam nadzieje ze jeszcze przed świętami
Wyslane przez Blue&Me
Panowie zapomniałem w niedziele zapytać, ma ktoś płyte do navi pożyczyć? Włosi w 166 zrobili tak że bez niej nie można zegarka ustawić(a strasznie mnie to wkurza). Jeśli w waszych 159 są takie same to się zlitujcie i pożyczcie żebym tą godzinę mógł ustawić. :)