-
No witam umowny sie na 15... a powiedz mi bedziesz zona??
A 15 bo emilka sobie pospi chwilke ok??Albo jeszcze zdzwonimy sie:)
Zapraszamy wszystkich chetnych na 15 na lotnisko:)
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 10:26 ----------
Dzisiejszy spot na lotnisku choc w niewielkim gronie uznaje za udany :) choc bylo na niewieli (Ja, Prezes, Slavol, Buszmeno) bylo jak zwykle fajnie...
Wraz z zona chcielibysmy tez zlozyc najszczersze kondolencje Tomkowi....
-
4 załącznik(i)
Załącznik 31738Załącznik 31739Załącznik 31740Załącznik 31741
Pogoda nie dopisala ale to w niczym nie przeszkadzalo...Na zdjeciach mala Alfaholiczka (mala blachara)
-
Ja dopiero wrocilem z poznania, kilka usterek usunietych, a jak zwykle sie jeszcze wiecej znalazlo...
i z Naszej strony kondolencje dla Tomka..
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Karsto dryndnij do mnie jak mozesz
-
I co tam "samozwanczy prezesie" cisza po tobie ani nic nie napisales ani tak jak bylo to przewidziane nie zjawiles sie na lotnisku...co jest??daj sie poznac kim jestes jakim autkiem jezdzisz co robisz (no chyba ze nie jedzisz a tylko piszesz glupoty i zasmiecasz nasz watek) :)
-
chłpaki jak się zbieracie w nast niedzielę to zajadę z koszulkami do was a więc proszę o frekwencję
-
kurcze wiesz trudno powiedziec w poniedzialek czy uda nam sie spotkac w niedziele :( czwartek piatek bedzie moze juz cos wiadomo czy sie spotkamy... ja na 100% tez nie wiem czy bede bo myslalem o wyjezdzie z Emilka na wies troche krowy popasc :):D napewno damy znac ale to cos kolo czwartku piatku
-
Karsto, taczka jezdzi... po podworku ;p hehe
Ja chyba raczej teraz w niedziele powinienem dac rade tak mysle
-
Drodzy koledzy i drogie kolezanki mam propozycje na spedzenie niedzielnego popoludnia... proponuje wyjscie na bowling zabawic sie cos innego niz spotkanie tylko na lotnisku i kawa...Prosze sie wypowiedziec co o tym sadzicie?? napiszcie czy bylby ktos chetny :) do niedzieli jeszcze daleko ale teoretycznie w srode albo czwartek mialem wyjechac ale jakby byly chetne osoby na taka forme rozrywki to z checia zostane i sie zabawie :)
-
mi jest wszystko jedno może byc i bowling, tylko wszyscy zainteresowani koszulkami niech się pojawią bo wyłożyłem kase
-
dzieki chlopaki za przybycie na pogrzeb mojego taty napewno w niedziele bede pomyscie na dluzszym spotkaniem bo poniedzialek wolny ja narzazie zalatany jestem