-
Miał ktoś może problem z połączeniem z ECU w 146 98r lub ogólnie z M1.5.5? Bo od jakiegoś czasu nie mogę się połączyć FES'em nie zależnie jaka by to była wersja... Kabelek niebieski od Viakena z przełącznikiem, skonfigurowany na pewno dobrze bo z ABS się łączy bez problemu. A i jeszcze z poduchami się nie może połączyć od nowości...
-
szukam, szukam i nie mogę znaleść w google magicznego pliku który pozwolił by mi w pełni kożystać z wersji 3.4.2 lub 3.3 ma ktoś może takie cuś ?
-
3.4.2 mówisz...napisz na priva to pomyślimy ;)
-
Panowie jaki kabel mam kupić? Co polecacie z własnego doświadczenia.
KL (VagCom 409), ELM327 czy ELM327 Bluetooth?
Jakie są zalety i wady poszczególnych? Czy przy pomocy ELM327 można zrobić więcej ?
Dodam że chodzi o 156 JTD 16V 2004.
Czy ELM 327 USB 1.4a to już poprawiona wersja która działa bezproblemowo z FES?
-
Do 156 kup kkl z przełącznikiem
za to do Julki lepszy ELM
-
Może ktoś by wydzielił i przypiął temat napisany dużymi czerwonymi literami "JAKI KABEL ?".
Dosłownie co druga strona pokazuje się temat z tym pytaniem. Więc zadanie takiego pytania to zwykłe lenistwo :(
-
witam a czy dla mnie tez da sie cos zrobic w sprawie wersji 3.4 lub 3.3
-
FiatECUscan 3.4.2 - jak ktoś potrzebuje witaminkę to priv :)
-
Czy w KKL można pin 1 i 7 złączyć na stałe czy tylko przez przełącznik?
-
słyszałem, że za pomoca elma 327 można np. właczyć radio, opuścić szyby, ustawić dźwięk podczas uzbrajania alarmu itd. Prawda to ?
Bo między elmem a vagiem to zauważyłem, że można podłączyc sie do zegarów, ustawić przebieg, zresetować Service itd, oraz zmierzyć przyspieszenie samochodu.