no mysle ze jade na 100%.Wiem nie widzialem Twojej alfy wiec ja tez Cie nie niepokoilem.Jeszcze bedzie okazja cosie boisz.Pozdrawiam
Printable View
no mysle ze jade na 100%.Wiem nie widzialem Twojej alfy wiec ja tez Cie nie niepokoilem.Jeszcze bedzie okazja cosie boisz.Pozdrawiam
ja byłem pod blokiem dosłownie 3 minuty, widziałem Twoją Bellę, ale miałem inny tel i nie miałem numeru do Ciebie ;x myślę, że w sobotę jak będziesz miał czas to możemy skoczyć na to piwko w końcu :) pozdrawiam Cię Piotrze :D
nudziło mi sie to skleiłem do kupy nasz spocik :) tyle ze nie zauważyłem na koncu tych napisow ale w koncu jestem amatorem wiec mi wolno :P
http://www.youtube.com/watch?v=5b6WG...ature=youtu.be
filmik pierwsza klasa !! :D heh :shakehands:
no no ;) filmik ekstra :D pozdrawiam ;) i do następnego razu :)
Maciek ja nie wiedziałem że TY masz takie zdolności :D zajebisty filmik :D no nie ma co :D Szacun :)
fajny fajny filmik.Dzieki Macku.Pozdrawiam
haha chłopcy to robione w najprostrzym programie windowsa ale ciesze sie ze sie podoba z nastepnego sie tez cos zmasci ;P
no to Chłopaki jeszcze godzinę podajcie o której się widzimy w niedzielę i cacy :)
mysle ze moze byc 15-16 bo ostatnio bylo troche za wczesnie,a dni mamy jeszcze dlugie