Ja kupiłem jakieś uniwersalne, srebrne dekielki i przez 2 lata jeździły sobie bez loga, ostatnio zamówiłem u chińczyka naklejki na dekielki za całe 10 pln ;) - po 2 miesiącach przyszły i nowy sezon będzie już na dekielkach z logiem :cool:
Printable View
Ja kupiłem jakieś uniwersalne, srebrne dekielki i przez 2 lata jeździły sobie bez loga, ostatnio zamówiłem u chińczyka naklejki na dekielki za całe 10 pln ;) - po 2 miesiącach przyszły i nowy sezon będzie już na dekielkach z logiem :cool:
Powiem tylko że dekielki do oe felg są o średnicy 60 mm
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Panowie, gdyby ktoś, coś to oferuję swój prywatny komplet felg z oponami.
Felgi 18" półksiężyce w kolorze antracyt - tzw. czarny chrom. Posiadają nowe ukryte wentyle firmy ALCAR, dobrane pod kolor felgi.
Proste, po profesjonalnej odnowie powłoki lakierniczej w znanej z TVN Turbo firmie renowacjafelg.pl (posiadam certyfikat).
Opony 2018 rok (nie naprawiane) - VREDESTEIN Ultra Vorti Design Giugiaro 235/40R18 95Y, na opony posiadam fakturę zakupu
Komplet w bardzo dobrym stanie, wyważony, gotowy do jazdy, nowe dekielki OE (new logo) - zakup w ASO, dodatkowo chińska "koniczyna qv"
Zapraszam na priv
Załącznik 274058Załącznik 274059
Pytanie czy idzie dostac dekle AR do felg z cromy?
Nie. Mam je (18") i musisz kupić srebrne dekielki i na nie dokleić znaczki.
Wczoraj przyklejone :cool:
Załącznik 274116
A dekielek od fiata jaką ma średnicę. Tak trochę kiepsko to wygląda [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Dekielki są chyba 67mm czy tak jakoś. Ja kupiłęm z Chin największe znaczki co znalazłem 65mm :D
Tak to wygląda na feldze, moim zdaniem nie rzuca się w oczy mniejsza średnica.
Załącznik 274152
Spoko jest :) Ale to chyba nie są 18"?