A od nas się deklaruje ktoś do tego KK? To bym wpadł, bo mi się strasznie nudzi w domu :)
Printable View
A od nas się deklaruje ktoś do tego KK? To bym wpadł, bo mi się strasznie nudzi w domu :)
Siema czy spotykacie się jeszcze w cyklicznych spotkaniach jak to kiedyś było???
czesc costam ktostam organizuje ;) a co pewien czas widze twija belle poddomem dzis tak na uboczu stala ;P
chyba się lekko squad rozpadł...
Panowie, a co powiedzie na spota w Niedzielne przedpołunie na Malcie??
"My" czyli stara gwardia klubu Seat-Ibiza ( gdzie już nikt nie posiada Ibizy ) zbiera się przed Zlotem VAG PREFORMACE SQUAD w Antoninku..
Może Was zainteresuje..
https://www.facebook.com/events/4934...ref=ts&fref=ts
glovash to ty zyjesz????????????? ze siwy zyje to widze tylko po zmianie miejsca parkowania jego auta ale wracajac do tematu mozna sie spotkac po staremu w niedzielena malcie tylko kto sie pojawi i o ktorej ??
Jak po godzinie 15stej to będę !!
jesli to bedzie póżnym popoludniem to ja również mogę wpaść, bo dopiero tak bede wracał do Poznania. :)
I ja mogę być. Zależy o której.
Panowie a nie lepiej pod M1? jak mam zjeżdżać z tego parkingu przy malcie godzinę czasu to średnio mi się to podoba ale jeżeli większość bedzie za maltą to się dostosuję ja proponuję godzinę 16stą
Reprezentacja Alfaclubu (czyli ja :D ) też może się pojawić. ;)